TV Dünyası

Trabzonspor'un Başına Bela Oldular

Abone Ol

Bu oyuncular satılamadığı için de yeni oyunculara imza attırılamıyor. İşte gönderilmek istenen oyuncular da yaşanan son durum:

Douglas: Sprting istiyor fakat Trabzonspor'dan kazandığı 1.8 milyon euro'yu bırakmak istemeyen sambacı, Portekiz'e gitmek için aldığı rakamı garanti altında tutmaya çalışıyor.

İshak Doğan: Karabükspor'a dönemeye evet dedi ama Trabzonspor'dan kazandığı parayı eski takımının ödeyemeyeceğini bildiği için yönetimden aradaki farkın karşılanmasını istedi.

Musa Nizam: Antalyaspor'a dönmesi gündemde ama onun da sorunu kazandığı parayı bırakmamak.

Cavanda: O Espanyol'u, Espanyol da onu istiyor. Fakat 2 milyon euro'dan başlayan bonservis görüşmelerinden sonuç çıkmıyor.

Özer Hurmacı: Talibi çok ama o Trabzonspor'da kalmak ve oynamaya devam etmek istiyor. Diğerleri gibi birinci derdi para değil.

Yusuf Erdoğan: Lazio'dan sonra Marsilya'nın da istediği iddia edildi ama tekli gelmedi.

Erkan Zengin: İsveç'in Euro 2016'da Erkan2a hiç forma vermeden elenmesi yönetimi hayal kırıklığına uğrattı. Şu anda Erkan için somut bir teklif yok.

Sefa Yılmaz: Bursaspor ve Kayserispor istiyor ama kazancı oldukça dolgun olan Sefa'nın ayrılmak gibi bir niyeti yok.

Oscar Cardozo: Çin'e veya Arap takımlarına gitmek istemiyor. Güney Amerika'ya dönmek istemiyor. Eski takımı Newell's istiyor. Fakat takasla işi bitirmeye çalışıyorlar.

Dame N'Doye: Herhangi bir teklif yok. Senegalli için takıma gelen herhangi bir teklifte yok.

Mustafa Yatabare: Fransa Ligi'nden bazı yoklamalar çekiliyor ama gelen herhangi resmi bir teklif yok.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }