TV Dünyası

Trabzonspor'un Elinde Patlayacak!

Abone Ol

Trabzonspor’da uzun yıllardır forma giyen Onur Recep Kıvrak, 10 günlük iznin ardından şehre gelmedi.

Her fırsatta Trabzon’u çok sevdiğini dile getiren Onur’un, söylemleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor.

Trabzonspor’da kazandığı rakamın yarısını dahi başka takımdan alamayacak olan Onur Recep Kıvrak’ın Trabzonspor ile 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Onur’un yıllık ücretinde de indirime yanaşmaması, hem alacakları konusunda geri adım atmaması, hem de kendisine verilen 10 günlük iznin sonunda şehre gelmeyerek tatile devam etmesi Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çekti.

TRABZONSPOR’UN ELİNDE PATLAYACAK! Türkiye’nin en çok kazanan kalecilerinden olan Onur Recep Kıvrak’ın, Trabzonspor’dan başka takıma da gitmesi de zor gözüküyor. Onur ile Trabzonspor kulübü anlaşma sağlayamazsa, bordo mavili takım 1,5 garanti ücreti kadro dışı kalan futbolcuya ödemek zorunda kalacak.

TATİL YAPARKEN KAZANDIĞI RAKAM 19 gün önce Trabzonspor'da kadro dışı kalan Onur Recep Kıvrak, 19 gündür idman yapmadan Trabzonspor'dan yaklaşık 800 Bin TL kazandı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }