TV Dünyası

Trabzonspor'un Muhtemel Başkan Adayları

Abone Ol

Camia “50’nci yılda şampiyonluk” diye gelen “50 yılda bir yaşanacak rezil skorlar” sonrasında artık Başkan Muharrem Usta ile bu işin yürümeyeceğini anladı. Herkes yeni başkanın kim olacağı üzerine fikir yürütüyor. (FOTO GALERİ HABER)

Usta’ya başkanlığı kılpayı kaybeden Celil Hekimoğlu aday olmayacağını beyan etmişti.

Ama bi önceki seçimin başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu, çalışmalarına başladı. Tahminlerden fazla delegenin desteğiyle “seçime hazırız” mesajı veriyor.

İstanbul kanadından ön plana çıkan bir diğer isimde Ahmet Ağaoğlu, önceki seçimlerde ismi ön plana çıkan Ağaoğlu ismi de şu sıralar gündeme geliyor.

Trabzon eski belediye başkanı Volkan Canalioğlu da “adayım” mesajı verdi. Fakat bir önceki seçimde Hacıosmanoğlu’nu destekleyen Canalioğlu’nun kiminle yol alacağı merak konusu.

Başkan adaylığı için gündeme gelen sürpriz isim ise Nevzat Aydın. Aydın’ın kapalı kapılar ardında kulis faaliyetlerini yürüttüğü ve şu anki yönetiminden çok sayıda isim ile anlaştığı iddialar arasında.

Kulislerde konuşulan diğer bir isim de Mehmet Ongan. Camiada çok rağbet görmese de Ongan ismi gündemde tartışılıyor. Hatta Ongan’ın, Ekrem İmamoğlu ile de görüştüğü ve destek aldığı iddiaları var.

Başkan adaylığı için ismi geçen bir diğer isim ise eski bakanlardan eski kulüp başkanı Faruk Özak. Camianın kendisini işaret etmesi halinde sorumluluktan kaçmayacak olan Özak’ın adaylığına tepki gösterenler de yok değil.

Son günlerde ayrıca Muammer Saka ismi de konuşulmaya başlandı.

Kendisi istemese de taraftarların bir kısmı, Sadri Şener’in yeniden takımın başına gelmesi yönünde baskı yapıyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }