TV Dünyası

Trabzonspor'un Transfer Teklifini Kabul Etti!

Abone Ol

on şampiyon, gelecek sezon Devler Ligi'ne iddialı bir kadro ile girmek istiyor. Bu bağlamda Trabzonspor'un önceliği, stoper bölgesi. Trezeguet'e imza attıran Trabzonspor, yeni savunmacısıyla iyiden iyiye güçlenmenin hesaplarını yapıyor. Öte yandan Trabzonspor'da, transfer konusunda önemli bir gelişme yaşandı.

Şampiyonlar Ligi'ne uygun bir takım oluşturmak için mücadele veren Trabzonspor yönetimi stoper bölgesine arayışlarını sürdürüyor.

Avcı'nın listesinde, ilk sıralarda Shahktar'dan Marlon ve Sassuolo'dan Kaan Ayhan vardı. Ancak bordo-mavililer amacına ulaşamadı. Marlon'un eşi Trabzon'a gelmek istemezken, Kaan Ayhan'da ise Galatasaray'ın devreye girmesi planları bozdu.

Bunun üzerine bordo-mavili kurmaylar, ismi daha önce de gündeme gelen bir yıldızla irtibat kurdu.

Trabzonspor, Real Betis'ten Marc Bartra ile yeniden temasa geçti. Tecrübeli futbolcunun, Trabzon'a evet dediği öğrenildi.

FIRTINA'NIN B PLANI DA HAZIR
 Kurmaylar, İspanyol kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Yeni Asır'ın haberine göre, bordo-mavililer fiyatı aşağı indirmeye çalışıyor.

Öte yandan, kiralama formülünü de düşünüldüğü öne sürüldü.

Trabzon'un yıldız oyuncuda pürüz çıkması durumunda ise B Planı'nı devreye sokması bekleniyor.

Fırtına'nın 2. planı ise, Crystal Palace ile yolları ayıran Cheikhou Kouyate. Fırtına, Bartra'nın olmaması halinde yıldız isme teklif götüreceği iddia edildi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }