TV Dünyası

Trabzonspor'un Yeni Yönetimini Bekleyen Büyük Tehlike

Abone Ol

Trabzonspor yönetimi görev süresinin sona ermesine 1 aydan kısa süre kalırken aldığı radikal karar ile yeni seçilecek yönetimin kucağına adeta canlı bomba bıraktı.

Burak Yılmaz’ın yıllık yüksek maliyetine rağmen İstanbul takımlarının ihtiyacı olan bölge olması sebebiyle, yıldız futbolcuyla karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Olağan kongre sonrası 2 Aralık’ta seçilecek olan yeni yönetimin Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak konusunda alacağı karar merakla beklenirken, özellikle Onur Recep Kıvrak konusunda büyük sıkıntı yaşanacak.

Yaşadığı sakatlıklar, gösterdiği olumsuz performans sebebiyle Onur’un Trabzonspor’dan kazandığı rakamların yarısına dahi anlaşma sağlayacağı kulüp bulması zor gözüküyor.

Fakat Onur Recep Kıvrak’ın 2020 yılına kadar olan sözleşmesi yıllık 2 milyon 250 bin Euro garanti ücreti ve maç başı 15 bin Euro alması, futbolcu ile yolların ayrılmasında bordo-mavili yönetimi zorlayacak gibi gözüküyor.

Durum böyle olunca Trabzonspor’dan yılda ortalama 18 Milyon TL kazanan Onur Recep Kıvrak, bordo-mavili takım ile bağlarını kopartmamakta ve kadro dışı olarak çalışmalarına devam etmekte ısrarcı olursa , 2020 yılının 6. Ayına kadar ödemesini Trabzonspor’dan alma hakkına sahip.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }