Trabzonspor

Trabzonspor'dan Ayrıldığına Bin Pişman Oldu

Trabzonspor'da 31 gol atarak taraftarların sevgisini kazanan Alexander Sörloth bordo mavililerden ayrılmasının ardından 3 sezonda sadece 17 kez ağları sarsabildi.Geçen sezon Trabzonspor'da 17 gole imza atan Cornelius ise Kopenhag'da şimdiye kadar çok suskun kaldı. Futbolcuların performansları gündeme oturdu. İşte haberin detayları...

Abone Ol

Trabzonspor'da 31 gol atarak taraftarların sevgisini kazanan Alexander Sörloth bordo mavililerden ayrılmasının ardından 3 sezonda sadece 17 kez ağları sarsabildi. Trabzonspor'da kendini gösterip ayrılan isimlere Sörloth'un ardından Cornelius da eklendi.

Geçen sezon Trabzonspor'da 17 gole imza atan Cornelius ise Kopenhag'da şimdiye kadar çok suskun kaldı. Futbolcuların performansları gündeme oturdu. İşte haberin detayları...

Geçen sezon Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Andreas Cornelius transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala takımdan ayrılmıştı.

Danimarkalı yıldız herkes için sürpriz sayılabilecek bir kararla ülkesinin takımlarından Kopenhag'a transfer olmuştu.

Ancak Trabzonspor sonrası Cornelius'un performansı şu ana kadar beklentilerin altında kaldı. Ancak Trabzonspor sonrası Cornelius'un performansı şu ana kadar beklentilerin altında kaldı.

6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında gittiği Kopenhag'da şu ana kadar 3 maçta forma giyebilen yıldız futbolcu golle buluşamadı.

Takvim'in haberine göre Cornelius'un bir de bunun üzerine sakatlanması tepkileri daha da artırdı.

Ligin en fazla kazanan oyuncusu olan Danimarkalı futbolcunun bu performansı sonrası Dünya Kupası kadrosunda olamayabileceği de konuşulmaya başlandı. Aslında Cornelius'un yaşadıkları akıllara hemen Alexander Sörloth'u getiriyor.

Norveçli forvet 2019-20 sezonunda Trabzonspor formasıyla tam 31 gole imza attıktan sonra Bundesliga ekibi Red Bull Leipzig'e transfer olmuştu. Şu anda La Liga'da Real Sociedad formasını giyen Sörloth, Bordo-Mavili takımdan ayrıldıktan sonra 3 sezonda sadece 17 gole imza atabildi. Hem Cornelius hem de Sörloth'un yaşadığı benzer durumlar, "İkisi için de aynı senaryo gerçekleşiyor. Demek ki onlara her yer Trabzon değil" şeklinde yorumlandı. İki yıldız da attığı gollerle Süper Lig'e damga vurmuştu. Özellikle Cornelius Trabzonspor'un geçen sezonki Süper Lig şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı. Futbolcuların ise şimdilerde gösterdikleri performans taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Sörloth ve Cornelius ile ilgili gelişmeler merakla takip edilmeye başlanmış durumda.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }