Trabzonspor

Trabzonspor'dan Sonra Hayatının Şokunu Yaşıyor

Trabzonspor'da şampiyonluk yaşadıktan sonra şimdi yaşadıkları yıldız futbolcuyu çok üzüyor...

Abone Ol

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da elde edilen büyük zaferin mimarlarından olan Anthony Nwakaeme, bordo - mavili ekiple sona eren sözleşmesini yenilememişti. Galatasaray'la da görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Nijeryalı futbolcunun hangi takıma gideceği merak ediliyordu. Yıldız isim en sonunda Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Fayha'ya imza atmıştı. Nwakaeme, bu transfere bin pişman oldu... İŞTE DETAYLAR...

Trabzonspor'da uzun yıllar sonunda gelen şampiyonluğun en büyük pay sahiplerinden biri olan Anthony Nwakaeme, yaz transfer sezonunda da adından oldukça söz ettirmişti. Bordo - mavili takım ile sözleşme görüşmeleri oldukça uzun süren ve bu süreçte başka kulüplerle de görüşen Nijeryalı futbolcu, Trabzonspor ile anlaşamamıştı.

NWAKAEME'NİN TAKIMI KÜME DÜŞME HATTINDA Kariyerine Trabzonspor'da devam etmeyeceğinin kesinleşmesinin ardından Galatasaray ile görüşmelere başlayan Anthony Nwakaeme'nin, sarı - kırmızılı takıma imza atmaya çok yakın olduğu ancak yıllık maaş konusunda anlaşma sağlanamaması nedeniyle iki tarafın da masadan kalktığı öne sürülmüştü.

AL FAYHA'NIN YOLUNU TUTMUŞTU Adı Fenerbahçe, Başakşehir gibi takımalrla da anılan yıldız futbolcu, Türkiye'de kalmayı tercih etmedi ve Suudi Arabistan Ligi ekibi Al Fayha ile 2024 yılına kadar sözleşme imzaladı.

İŞLERİ PLANLADIĞI GİBİ GİTMEDİ Al Fayha'da yepyeni bir sayfa açmak isteyen Nwakaeme için ise işler planladığı gibi gitmedi.

GALİBİYETİ YOK Takımıyla 7 resmi maça çıkan 33 yaşındaki hücum oyuncusu, 3 gol kaydetmesine rağmen henüz galibiyet sevinci yaşayamadı.

16 GOL YEDİLER Al Fayha, bu sezon çıktığı 8 maçta 2 galibiyet alırken, 4 kez de yenildi. Bu karşılaşmalarda 4 gol atabilen Al Fayha, 16 kez meşin yuvarlağı ağlarında gördü.

KÜME DÜŞME HATTINDA Nwakaeme'nin takımı, ligde 2 puanla 15. sırada yer alıyor. 16 takımın bulunduğu ligde 14, 15 ve 16. sıradaki takımlar bir alt lige düşüyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }