TV Dünyası

Transfer Gündemi (29 Ağustos 2016)

Abone Ol

Beşiktaş yönetimi Nasri'yi almak için İngiltere'ye gidiyor. (Futbol Arena)

Transfer döneminin 31 Ağustos'ta sona erecek olması nedeniyle temaslarına hız veren Trabzonspor; Richards, Toure ve Slagveer isimlerine yoğunlaştı. (Fotomaç)

Trabzonspor'da yönetim, Cardozo'yu Olympiakos'a vererek karşılığında bir oyuncu + para planını gerçekleştirmek için girişimlerini hızlandırdı. (Fotomaç)

Trabzonspor'da sağ bek son gün bitecek. Aston Villa’da forma şansı bulamayan sağ bek Micah Richards, Trabzonspor’a imza için gün sayıyor. Transferin son günü anlaşmanın tamamlanması beklenirken, İskoç basını Glasgow Rangers’dan James Tavernier iddiasını bir kez daha gündeme taşıdı. (Fanatik)

Fenerbahçe, Twente'li yıldız Ziyech tercihini Ajax'tan yana kullanırsa rotasını bir başka Faslı Adam Maher'e çevirecek. PSV'de forma giyen 10 numara da 23 yaşında. (Fotomaç)

Yeni sezondaki yoğun maç trafiğini dikkate alan Beşiktaş'ın Gökhan İnler'in durumunu masaya yatırdıkları belirlendi. Orta sahadaki forma rekabetini artırmak isteyen yönetim, Şenol Güneş'in onay vermesi halinde transfer için düğmeye basacak, aksi halde tecrübeli oyuncu listeden çıkarılacak (Milliyet)

Newcastle ile 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan Galatasaray, Cheick Tiote'ye ise yıllık 1.5 milyon Euro ödeyecek... Sağlık kontrolünden geçecek olan deneyimli oyuncu herhangi bir sorunu çıkmaması halinde imzayı atacak. (Vatan)

Fildişili ön libero Cheik Tiote'ye bugün imza attıracak olan Galatasaray'da yönetim, Lassana Diarra için temaslarını sürdürüyor. B planı ise Hollandalı Nigel de Jong. Denayer'in kiralanması konusunda Manchester City ile en sıkışan Cimbom mutlaka yabancı forvet de alacak. Adaylar Niasse, Moukandjo ve Mbokani. (Takvim)

Fenerbahçe Moussa Sow'da mutlu sona yakın. Sarı-Lacivertliler’den ağlayarak ayrılan Senegalli yıldız, Al-Ahli yöneticileri ile görüştü, “Maaşımı azaltmaya hazırım. Yeter ki beni Fenerbahçe’ye kiralayın” dedi. Müjdeli haber her an gelebilir. (Fanatik)

Fenerbahçe Moussa Sow'da mutlu sona yakın. Sarı-Lacivertliler’den ağlayarak ayrılan Senegalli yıldız, Al-Ahli yöneticileri ile görüştü, “Maaşımı azaltmaya hazırım. Yeter ki beni Fenerbahçe’ye kiralayın” dedi. Müjdeli haber her an gelebilir. (Fanatik)

Dinamo Kiev’de forma şansı bulamayan Belhanda, kiralık olarak takımından ayrılacak. Belhanda, Sarı- Fenerbahçe'ye imza atmaya hazır. Fenerbahçe, transfer listesindeki diğer adaylarda beklenen gelişme yaşanmazsa, son çare olarak Belhanda’ya yönelebilir. (Fanatik)

Kariyerinde Milan ve Manchester City gibi kulüplerin formasını giyen Nigel De Jong’la Galatasaray’ın, her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. (Fanatik)

Fenerbahçe, Advocaat’ın talebi doğrultusunda Sunderland’den Jeremain Lens’i kiralama konusunda el sıkıştı. (Fanatik)

Lige 1 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan, Şampiyonlar Ligi'nde de Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev ile aynı gruba düşen Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş stopere mutlaka takviye istedi. Adaylar Mangala, Abdennour, Mamadou Sakho ve Martins Indi. (Hürriyet)

Caner Erkin'le anlaşan Beşiktaş, Inter'in kadroda düşünmediği milli sol beki bırakmasını bekliyor. Siyah-beyazlılar, 27 yaşındaki yıldızla yıllık 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret ve 1 milyon 250 bin Euro imza parası karşılığında el sıkıştı. Eğer İtalyan ekibi bonservis bedeli istemekten vazgeçerse transfer gerçekleşecek. (Vatan)

Cheick Tiote'ye, Didier Drogba nasihati. Cim-Bom’un eski yıldızının, İstanbul’a gelme konusunda çekinceleri olan vatandaşına, “Galatasaray’dan teklif alıyorsan hiç düşünme, git. Galatasaray bir dünya markası. İstanbul mükemmel bir şehir. Taraftar da senin gibi mücadeleci futbolcuları sever. Orada el üstünde tutulursun” dediği öğrenildi. (Milliyet)

Fenerbahçe'ye iyi haber! 10 numaraya 2 yeni aday: Sarı-Lacivertliler, ofansif orta saha takviyesi için gündemine yine Hollanda’dan iki yeni adayı aldı. Ya PSV’nin yıldızı Maher’in kiralanması ya da Ajax’lı Schöne’nün transfer edilmesi bekleniyor. (Fanatik)

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }