TV Dünyası

Ünlüler'in Şehit Haberine Tepkileri

Abone Ol

Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına teröristlerce düzenlenen saldırıda 10 güvenlik görevlisi şehit oldu.Saldırı ve sonrasındaki çatışmada, 4'ü ağır 8 güvenlik görevlisi de yaralandı. Ünlü isimler tepkilerini twitter sayfalarına yazdıkları yorumlarla dile getirdi. İşte o yorumlardan bazıları...

ALİŞAN Allah rahmet eylesin. Tüm şehitlerimizin ailelerine sabırlar diliyorum. Yeter diyorum artık yeter.

ALP KIRŞAN Günaydın demek isterdim, yüreğim kan ağlıyor, dokunsalar patlayacağım, mekanları cennet olsun aslan kardeşlerimin.

HİLAL CEBECİ Ben yeni uyandım şehitlerimizden haberim yoktu:( Bu dünya gerçekten çekilmez bir hal aldı. Kardeşlerimiz huzur içinde yatsın.

ECE ERKEN Gün yine aydın değilmiş. 9 şehit. 9 kardeşimizi kaybetmişiz. Başımız sağ olsun Türkiyem!

EROL KÖSE Yine terör yine şehit , artık sözün bittiği yer. Devletimizden daha güçlü hamleler bekliyoruz.

IŞIN KARACA DOĞAN Sabah üçte uyanıp okuduğum haberin korkunçluğuna inanmıyorum! 9 şehit. Allahım sen o analara sabır ver.

MERVE BÜYÜKSARAÇ Şuan o şehitlerin anneleri babaları sessizce ağlamıyorlar.

ESUT YAR Uyansam ne olur ki? Yangın yeri yangın!

SABA TÜMER Tam mutlu haftalar dileyecektim ki 10 şehit haberini okudum ve boğazım düğümlendi yine! Yazık artık bu analara, evlatlara.

SEDA ÖNDER Uyanmaz olaydım.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }