TV Dünyası

Usta Resmen Başkan

Abone Ol

Muharrem Usta başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ve sicil kurulu üyelerimiz mazbatalarını aldılar. Genel Kurul Divan Başkanı Ahmet Metin Genç, Kulübümüz Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve eski başkanımız İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun hazır bulunduğu görev teslim töreniyle yeni yönetim kurulumuzun görev süresi resmen başladı.

Eski başkanımız İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu kulüp karar defterini başkanımız Muharrem Usta’ya teslim ederken, bundan sonra da Trabzonspor’un yanında olacaklarını, yardım istenilen her konuda koşarak geleceklerini ve 50. yılda şampiyonluk hedefi yolunda yeni yönetime başarılar dilediğini ifade etti.

Başkanımız Muharrem Usta ise tarihi bir genel kurulu arkada bıraktıklarını belirterek şunları söyledi: “Tam bir derbi havasında, muhteşem bir kongreyle dünyaya güzel sinyaller verdik. Bunu önemsiyorum. Birlikteliğe ihtiyacımız var. Genel kurul divanına da teşekkür ediyoruz. Bizler bugün buradaysak ve heyecan varsa bunun tek nedeni Trabzonspor’dur. Bu markayı bugüne taşıyanlara teşekkür ediyoruz.

Taraftarımız, genel kurul üyelerimiz, oyuncularımız ve başkanlarımıza şükran sunuyoruz. Genel kurulda güzel görüntülerin ortaya çıkmasına vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. Büyük Trabzonspor işte bu diyebildik. Sorumluluğumuz daha çok arttı. Yarınlara ne kadar sağlıklı gidebileceğimizi gördük.

Bu sürece İbrahim ve Celil bey olumlu katkılar sağladı. Yarış ne kadar ciddi olursa sorumluluğumuz da o kadar artıyor. Büyük kulüplerin başarıya ihtiyacı var. Başarı bölünmeyi azaltıyor. Ama başarı hedefine birlikte ulaşabiliriz.

Derleyici toparlayıcı olma adına ana sorumluluk bizde. Bunu en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Ümid ediyorum bunların tümünü başaracağız. Büyük başarılara imza atacağız.

Yarınlar ve gençlerimiz için çok daha iyi olacaktır. Son teşekkürüm, genel kurulda oy kullanmak için Türkiye’nin her tarafından ve dünyanın dört bir yanından gelerek kulüp için var oldukları mesajını veren genel kurul üyelerimize, bütün taraftarlarımıza tek tek teşekkür ediyoruz. Artık yeni yürüyüşümüz el ele kol kola olacaktır. Bundan sonrasının hayırlı olmasını diliyorum.”

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }