Yüz ifadesini belirlemeye destek olan kaşlar, estetik bir görünümün temel yapıtaşları arasında yer alır. Bu nedenle kaşların çeşitli nedenlerden ötürü dökülmesi ya da kaşlarda meydana gelen problemler, bu sorunla baş başa kalan kadın ve erkeklerin kaş ekimi başta olmak üzere çeşitli uygulamalardan yararlanmasına neden olur. Kaşların döküldüğü bölgeye sağlıklı saç köklerinin nakledildiği uygulama, farklı teknikler kullanılarak gerçekleştirilir. kaş ekimi uygulama teknikleri arasında yer alan FUE ve DHI, doğal kaş görünümünü destekler. Son derece sistematik bir şekilde uygulandığında, kaşların estetik ve zarif bir görünüm kazanmasına da katkıda bulunur. Siz de kaş ekimi haircenterofturkey uygulamasından faydalanabilir, kaş dökülmesi sorunuyla etkili bir şekilde mücadele etme şansı yakalayın! 

Hastanın İhtiyaçlarına Göre Özel Olarak Planlanan Kaş Ekimi Uygulaması

Kaş ekimi nasıl yapılır sorusu kapsamında uygulama kişiye özel olarak planlanır. Kaş dökülme derecesi ve kaşlardaki seyreklik hastadan hastaya farklılık gösterebilir. Bu nedenle kullanılacak teknikler ve uygulamanın detayları, hastanın kaş yapısına göre özel olarak belirlenir. Kaş ekimi uygulaması için ilk olarak hastanın kaşı analiz edilir. Kaştaki dökülmenin derecesi, dökülme görülen bölgeler tespit edilir. Ardından en uygun teknik belirlenerek uygulamaya geçilir. Donör bölgesi olarak ense ya da boyun tercih edilir. Bu bölgede bulunan sağlıklı saç kökleri tek tek toplanarak kaşların yoğunluklu bir şekilde döküldüğü alana nakledilir. Uygulamanın titiz bir şekilde gerçekleştirilmesi sayesinde belirli bir süre sonra sağlıklı kaşların uzadığı görülür.  

Belirgin, Hacimli ve Dolgun Kaşlar 

Kaş ekimi uzman ve profesyonel dokunuşlarla gerçekleştirildiği için birçok avantaja bir arada ulaşılır. Kaş ekiminin sağladığı avantajlar şu şekilde sıralanabilir:

Cover Letter Nedir? Cover Letter Neden Yazılmalıdır? Cover Letter Nedir? Cover Letter Neden Yazılmalıdır?
  • Belirgin, hacimli ve dolgun kaşlar elde edilir.

  • Kaşlardaki dökülme sorunu kalıcı olarak çözümlenir.

  • Kaşların sağlıklı bir şekilde uzaması desteklenir.

  • Uygulama sonrasında kısa sürede kaş bölgesinde iyileşme gerçekleşir.

Hair Center of Turkey uzman doktorları tarafından gerçekleştirilen kaş ekimi uygulamasından faydalanmak ve kaş ekimi fiyatları ile ilgili bilgi almak için yetkili isimlerle iletişim kurabilirsiniz. Sizlere sunulan yenilikçi kaş ekimi uygulamaları sayesinde çok daha gür bir kaş yapısını elde edebilirsiniz.