Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas kulüp takımına geri dönüyor. Samsunspor'un listesinde yer alan Kafkas, kırmızı beyazlıların listesinde en güçlü isim.

TFF 1. Lig'de geçen sezon şampiyonluk vizesini son anda kaybeden Yılport Samsunspor'da teknik direktör arayışları başladı. Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Samsunspor listesine ilk sıraya Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ı ekledi ve görüşmelerde sona geldi. 2011-2013 yılları arasında da Ümit Milli Takımı çalıştıran Kafkas, Ocak 2013'te Trabzonspor'dan gelen teklif nedeniyle Ümit Milli Takımı bırakmış ve bordo mavililerin yolunu tutmuştu.

TOLUNAY KAFKAS'IN KARİYERİ

Teknik adamlık kariyerine Kayserispor'da başlayan 51 yaşındaki Tolunay Kafkas, Süper Lig'de Gaziantepspor, Trabzonspor, Kardemir Karabükspor ve Akhisarspor'u çalıştırdı. Deneyimli teknik adam, 2007-2008 sezonunda Kayserispor'la Türkiye Kupası'nı kazandı. Ağustos 2017'de Milli Takımlar'da göreve başlayan Tolunay Kafkas, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve altyapı koordinatörü olarak çalıştı. (Samsunhaber)