Saat 10:00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başlayan basın toplantısında Nenad Bjelica basın mensuplarının sorularını yanıtladı



Bjelica'nın açıklamalarından öne çıkanlar;

"Takım şu an fiziksel olarak gerçekten çok iyi durumda. Biliyorum, oyunculara çok yüklendik ama oyuncuların bulundukları konumdan daha iyi noktaya gelmeleri için bu önemliydi. Gün gün daha iyi olacağız."

"Transfer sezonu kapanana kadar transfer çalışmalarımız sürecek. Şu an az 4 en fazla 5 oyncu transfer yapacağız. Stoper, santrafor, kanat oyuncu, orta saha bölgesine de 6 ve 8 oynayacak oyuncular transfer etmek istiyoruz."

""Geldiğim ilk andan itibaren genç oyuncularla iletişim kurabileceğimi gösteriyorum. U-19'dan 5 oyuncu var aramızda. Büyük oyuncu olabilecek potansiyellere sahip olanlar var."

"Bizim takımımızın yıldızı takımımız olacak. Onların yaptığı transferlerle maddi anlamda bu savaşın içerisine girmeden, neler yapabileceğimizi bilerek bu yarışın içerisinde olacağız, sahada mücadele edeceğiz. Maddi ekonomik anlamda bir yarış olmayacak ama biz saha içerisinde mücadele edeceğiz. Kolay olmayacak ama bunu yapacak gücümüz var."

"Siopis, ailesel sebeplerden dolayı ayrılık talebini bize iletmişti. Ancak biz, kendisine 3 yıllık önemli bir sözleşme teklifinde bulunduk ama aynı düşüncesini devam ettirdi. Son günlerde de ayrılık gerçekleşti. Siopis nereye giderse gitsin, ona dünyanın en çok şansını diliyoruz."

"Fernandez'in yaşadığı arka çapraz bağ sakatlığı var. 3 ay gibi dönüş süresi var. 1 Ekim gibi bizimle olabilir."

"Bu takımın yıldızı, takımımız olacak. Rakiplerimizin yaptığı transferlerle maddi anlamda savaşamayız. Biz sahada mücadele edeceğiz. Bunu yapacak gücümüz de var."

"Orsic'in Ocak ayı ortasında bizimle olmasını bekliyoruz. Hüseyin'in sakatlığı çok ağır bir sakatlık değil çünkü doğru zamanda onu antrenmandan aldık. Kasımpaşa maçında bizimle olacak. Visca, Cumartesi aramızda olmayacak ancak Rize maçında bizimle olacaktır."

"Bu takımın yıldızı, takımımız olacak. Rakiplerimizin yaptığı transferlerle maddi anlamda savaşamayız. Biz sahada mücadele edeceğiz. Bunu yapacak gücümüz de var."