Galatasaray başkanlığına seçilen Dursun Özbek göreve geldikten sonra önemli oyuncuları hatta bazı dünya yıldızlarını kadrosuna katmıştı. Mertens, Oliviera, Mauro İcardi, Mata ve Rashica gibi önemli isimleri kadrosuna katan İstanbul ekibi  transferde tüm gözleri üzerine çekmişti.
Süper Lig'in 14.haftası itibariyle 13 maça çıkan Galatasaray 8 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet alarak 27 puanla Fenerbahçe'nin ardından 2 sırada bulunuyor. Cumhuriyetin 100.yılında şampiyonluk isteyen Sarı Kırmızılar, devre arasında yapacağı transferlerle yine adından sıkça söz ettireceğe benziyor. 
Hücum bölgesinde İcardi harici forvetlerden memnun olmadığı iddia edilen Okan Buruk, hücum bölgesinde bir oyuncu daha istediği öğrenildi. 
Bu doğrultuda çalışmalarına devam eden Sarı Kırmızılı kurmaylar, geçtiğimiz transfer döneminde de istedikleri Moussa Dembele için tekrar harekete geçiyor. Galatasaray kurmaylarının bu transferde ısrarcı olacağı transferin gerçekleşmesi için ellerinden geleni yapacakları iddia edildi. 
Galatasaray'ın ligin ilk devresi bitmeden oyuncunun transferi konusunda resmi bir adım atması bekleniyor. 
MOUSSA DEMBELE KİMDİR?
Moussa Dembele  12 Temmuz 1996'da dünyaya geldi. Forvet mevkiinde görev alan Moussa Dembele Fransa'nın Olimpik Lyon takımında forma giyiyor. Yıldız oyuncu bu sezon takımıyla forma giydiği 12 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi.