Fakat bu sektörde, müşterilerin güvenini kötüye kullanmak isteyen dolandırıcılar ve yeterli eğitimi almadan işini yapan pek çok sigorta acentesi de mevcuttur. İşte bu kaotik ortamda, gece gündüz yanınızda olan Panda Sigorta, sektöre ışık tutan bekçilerden biri olarak öne çıkıyor.

Panda Sigorta, sadece bir sigorta şirketi değil, aynı zamanda güven ve huzurunuz için birinci tercihinizdir. Gece gündüz demeden, her an yanınızda olan Panda Sigorta, nöbetçi sigortacı hizmeti sayesinde müşterilerine 7 24 hizmet vermeye devam ediyor.

Gecenin karanlığında bile, güvence arayanların yanında olan Panda Sigorta, sektördeki dolandırıcılığa karşı bir kalkan gibidir. Saat kaç olursa olsun, bir telefon kadar yakınınızda olan bu profesyoneller, acil durumlarda hızlı ve etkili çözümler sunarlar. Onlar, sadece sigorta poliçesi satmakla kalmaz, aynı zamanda müşterilerinin güvenini kazanmak için gece gündüz çalışırlar.

Panda Sigorta, müşteri memnuniyeti ve güvenilirlik konusunda en üst seviyede hizmet sunmayı amaçlar. Bu doğrultuda, gece açık sigortacı hizmetiyle müşterilerine kesintisiz destek sağlarlar. Güvenilirlik, dürüstlük ve şeffaflık ilkeleriyle hareket eden Panda Sigorta, her zaman yanınızda olan birer dosttur.

Sonuç olarak, Panda Sigorta, sigorta sektöründe güvenilirliği ve huzuru temsil eden bir markadır. Gece gündüz demeden, müşterilerinin yanında olan Panda Sigorta, güvence arayan herkes için ideal bir tercihtir. Güvenin adı, Panda Sigorta'dır.

DOLANDIRILMAYIN!

Sigorta acentesi olduğunu söyleyen birçok kişi ile gece trafik çevirmelerinde karşı karşıya kalabilir ve o anın heyecanı ile paranızı kaptırabilirsiniz. Bu nedenle sigorta yaptırmadan önce mutlaka sigorta şirketini araştırmayı ihmal etmeyin. https://www.tobb.org.tr/SigortacilikMudurlugu/SigortaAcenteleri/Sayfalar/Levhaya-Kayitli-Acente-Sorgu-Sayfasi.php sayfasında sigorta acentesinin ismini yazarak sorgulayabilir ve gerçek acente mi değil mi öğrenebilirsiniz.

Yukarı da görmüş olduğunuz tablo da Acente Unvanı alanına panda yazıp ara butonuna basınca Panda Sigortaya ait tüm bilgiler karşınıza gelecektir. Eğer poliçe yaptırmak istediğiniz firma sahte değil ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kaydı mevcuttur.

ŞAHIS HESABINA ÖDEME YAPMAYIN!

Kalite Güvencesi Neden Önemlidir? Kalite Güvencesi Neden Önemlidir?

Sigorta acentesi olduğunu belirten kişiler yine de sizi etkileyebilir ve dolandırabilir. Bu nedenle yapmanız gereken ilk şey sigorta şirketinin hesabına ödeme yapmaktır. Yukarıda görmüş olduğunuz resim de Panda Sigorta şirketinin var olduğu gözükmekte ve ödeme eğer nakit olacak ise şirket hesabına yapılmalıdır. Kredi kartı ile ödeme yapılacak ise mutlaka 3D doğrulama isteyin, fakat unutulmamalıdır ki sigorta şirketlerinin birçoğu 3D doğrulaması yapmıyor. Bu durumda yapılacak ilk iş ödeme kredi kartınızdan çekildiği anda kim tarafından çekildiğine dikkat etmeniz.

Eğer sigorta şirketleri tarafından çekilen bir ödeme ise hiçbir sıkıntılı durum olmayacaktır, fakat ne olduğu belirsiz veya pazaryeri sitelerinden yapılan işlemler dolandırıldığınız anlamını taşımaktadır. Anında banka ile iletişim kurarak bu duruma müdahale etmeniz gerekir. Doğru sigorta, doğru acenteden alınır. Panda Sigorta iletişim bilgileri;

Demirtaş Sakarya Mah. Demirtaş Osmangazi Cad. No:18-20A Osmangazi Bursa

Whatsapp :0532 255 21 18

7/24 destek hattı :0532 255 21 18