Beverly Hills 90210 adlı Amerikan dizisi Türkiye'de Gelecek Uzun Sürer adıyla uyarlanıyor. İşte, Gelecek Uzun Sürer oyuncuları ve karakterleri...

Beverly Hills 90210 adlı Amerikan dizisi, 1990-2000 yılları arasında yayınlanmış ve o dönem tüm dünyada büyük ilgi görmüştü. Türkiye’ye uyarlanan bu yapım, ülkemizde yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olarak görülüyor. Yerli Beverly Hills’in Türkiye’deki adı ise: Gelecek Uzun Sürer oldu.

Gelecek Uzun Sürer dizisi yeni sezonda ekranda olacak. Detaylar ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. İşte, Gelecek Uzun Sürer oyuncuları ve canlandıracakları karakterler…

GELECEK UZUN SÜRER OYUNCULARI

Uyarlama dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olurken, birbirinden ünlü oyuncuların hangi karakterleri canlandıracağı ortaya çıktı.

Türkiye’de Evimiz Hollwood’da adıyla gösterilen dizinin orijinalinde Beverly Hills'in zengin aileleri ve yeni komşularının maceraları anlatılıyordu. Dizinin aslında Kelly, Steve, Dylan, Donna, David, Steve ile komşuları Brandon ile Brenda vardı.

Türkiye'de Gelecek Uzun Sürer adıyla uyarlanan dizinin başrol kadrosu belli oldu. Aytaç Şaşmaz, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora ve Necip Memili bu isimler arasında yer alıyor.

İşte, oyuncuların dizi karakterleri...

Mert Yazıcıoğlu - Brandon Walsh

Aytaç Şaşmaz - Dylan

Şimdilik sadece iki yakışıklı ismin karakterleri açıklandı.

Damla Serim'in senaryosunu yazdığı ve Deniz Yorulmazer'in yöneteceği Gelecek Uzun Sürer dizisi yeni sezonda FOX TV'de ekrana gelecek.