Gelinim Mutfakta 29 Haziran Puan Durumu hemen herkes tarafından sorulduğu gibi aynı zamanda Gelinim Mutfakta Çeyrek Altın Kim Kazandı? Sorusu da araştırılmaya başlanmıştır. Her gün puan durumuna göre en çok puanı alan yarışmacı çeyrek altını alıyor. Hafta bitiminde ise en çok puanı alan kişi altın bilezikleri kazanıyor. Gelinim Mutfakta Gün Birincisi Kim Oldu? Soruları yarışmanın hayranları tarafından sorulmaktadır. İşte, detaylar…

Gelinim Mutfakta 29 Haziran Birinci Kim Oldu? Sorusu sorulmaktadır. Yarışmada her gün bir kişi birinci oluyor ve çeyrek altını kapıyor. Hafta bitiminde ise en çok puana sahip olan kişi altın bileziği de kazanıyor.

29 Haziran Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Aldı?

29 Haziran Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını 20 puanla Damla aldı. Damla, 29 Haziran gün birincisi olarak adından bahsettirmeyi başardı. Gelinim Mutfakta birincisi Damla olurken ikincisi Yeşim oldu.

Gelinim Mutfakta Puan Durumu 29 Haziran

Gelinim Mutfakta Puan Durumu 29 Haziran tarihinde araştırılmaya başlandı. Her geçen gün yenilenen puanlar bugünde yenilendi. Gelinim Mutfakta birincisi bugün 20 puanla Damla oldu. 18 puanla Yeşim ikinci olurken, 6 puanla Aslıhan üçüncü, 3 puanla Hasret ise dördüncü oldu. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmada hafta sonunda en çok puanı alan yarışmacı altın bileziklerin sahibi olmayı başarıyor. Gelinlere puanlar kaynanaları tarafından verilirken hafta sonu toplanan puanlar değerlendiriliyor.

Editör: TE Bilişim