Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek hafta dizide neler yaşanacak? İşte yeni bölümden ilk detaylar!

Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Perşembe akşamları Show TV'de ekrana geliyor. BKM imzalı sevilen dizinin son bölümünde gerçekleri öğrenen Songül'ün Sadi'ye sırt çevirmesi ve Derya'yı suçlayan tavırları bölüme damga vurdu. Peki, gelecek hafta dizide dengeler nasıl değişecek? Songül, çok sevdiği Sadi'yi affedecek mi? Bu sorulara yanıt Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20 bölüm fragmanı ile geldi.

Her bölümü ilgiyle izlenen dizi, sosyal medyada yorum üstüne yorum alıyor. İzleyenler Sadi ve Songül arasındaki ilişkiyi heyecanla takip ediyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümü 1 Aralık Perşembe günü ekrana gelecek. Bakalım gelecek hafta dizide neler yaşanacak?

Songül, bir yemek organize eder ve Derya ile Sadi’yi aynı masada buluşturur. Songül’ün, “İkinizi de hiç affetmeyeceğim” sözleriyle yeni bölüm fragmanında dikkat çekiyor.

İşte, Gelsin Hayat Bildiği Gibi fragman tanıtımı!

Editör: Didem Bektaş