Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi dün akşam yayınlanan 2. Bölümüyle izleyiciden tam not aldı. İşte dizide gerçekleşen aşk itirafı…

BKM İmzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi dün 2. bölümüyle Show TV izleyicisi ile buluştu. Başrollerini Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın paylaştığı dizinin 3. bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte, tüm seyircinin heyecanlanacağı büyük aşk itirafı...

BÜYÜK AŞK İTİRAFI

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide gelecek hafta sürpriz olaylar yaşanacak. Emin'in (Sadi) sağ kolu Yaver, İstanbul'a gelecek. Aylin ve Mert birbirine yakınlaşacak. Melek ve Zülfikar ise birbirlerine açılacak. Gençlerin aşk itiraflarını haftaya izleyeceğiz.

Öte yandan seyircinin asıl beklediği aşk gelişmesi ise Songül ile Sadi arasında her an patlamaya hazır bir bomba gibi. Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümünde Songül'ün Sadi'ye sarıldığı o anlar tanıtıma damga vurdu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyicisi Sadi Payaslı ile Songül komiseri birbirine çok yakıştırdı. İkilinin arasında geçen tatlı atışmalar yeni bölümde de çok sevildi. Bakalım ilerleyen süreçte bu ikili birbirine aşık olacak mı?

İşte, Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. bölüm fragmanı!