Sezon başında Kızılcabölük takımında forma giyen genç kaleci 2022-23 ara transfer döneminde Galatasaray’ın pilot takımlarından Niğde Anadolu FK ile anlaşarak yeniden profesyonel imza atmanın mutluluğunu yaşıyor. 

Aslen Rizeli olan Cihan Kotil Çaykur Rizespor, Rize Telekomspor, Kalkanderespor, Ağrı 1970 Spor, Kendirli Belediyespor, Suvermez Kapadokya, Pazarspor, Torbalıspor, Bornova Ataspor, Kozlu Belediyespor ve Kızılcabölükspor deneyimleri yaşadı. Bu sezon birçok takımın transfer listesinde bulunan genç eldiven Niğde Anadolu FK ile anlaştı. 

Yeniden profesyonel bir takımda oynayacak olmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu söyleyen Cihan Kotil bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Genç eldiven “Kulüp Başkanımız Ural Üzüm’e transferimin gerçekleşmesindeki katkısı ve desteği için çok teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahcup etmemek için çok daha fazla çalışacağım” diye konuştu. Cihan Kotil Başkan Üzüm’ün, “Seni daha üst liglerde görmek istiyoruz” şeklindeki sözlerinin ise kendisi için çok önemli olduğunun altını çizerek “Bu sözler benim sorumluluğumu daha da artırmıştır” dedi.

4ccc1486-e73e-4469-9a4b-eb8bc019e95a

Editör: Haber TS