Baget elmas olarak adlandırılan dikdörtgen boyutlarda elmasın yüzük tasarımı içerisine konumlandırarak uzun yıllar boyunca en çok tercih edilen yüzük modelleri arasında baget yüzükler yer almaktadır. Tarihi oldukça eski sayılan baget yüzük modelleri, 18. yüzyılın ortalarından beri bilinen uzun bir masa kesimi olarak adlandırılan şekiller aracılığıyla günümüze kadar gelmiştir. Özellikle kullanıcıların daha çok nişan yüzüklerinde tercih etmesi üzerine yoğun bir kullanım amacı gütmesi nedeniyle sağlam ve kaliteli malzemelerden özel olarak tasarlanmış olması oldukça önemlidir. Peraleda Kuyumculuk olarak bizler ürünlerimizde kullandığımız taşlarımızı Dubai ve Hindistan gibi ülkelerden orijinalliği bozulmadan getirerek usta ekip tarafından özenle tasarıma harikasına dönüştürülmektedir. 

Üretim ve tedarik sürecinde kaliteye dikkat etmek ve müşterilerin ürün ve fiyatlandırma ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamak adına politikalarını bu yönde değiştiren Peraleda Kuyumculuk, gün geçtikçe büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Baget yüzükler ve pırlantalar, kullanıldığı her yere abartısız bir zarafet getirdiği için oldukça değerli takılar arasında gösterilmektedir. Peraleda Kuyumculuk müşteri zevkine hitap etmek adına her kesimden baget yüzüğü stoklarında yer edip kullanıcının daha fazla seçenek içinden istediği modeli bulmasına olanak sağlamaktadır. 

Özellikle tercih edilen baget kesimi kademeli bir kesimdir, bu da kusurların ve renklerin bu şekilde daha görünür olma eğiliminde olduğu anlamına gelir bu yüzden piyasada gördüğünüz herhangi bir modeli almak yerine araştırıp özenle hazırlanmış ve orijinal taşlardan oluşan modellere yönelmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Bununla birlikte, baget kesim pırlantalar tipik olarak diğer kesimlerden çok daha küçüktür, yani çıplak gözle herhangi bir kalıntı veya kusur göremediğiniz sürece, baget pırlantanın berraklık derecesi diğer faktörler kadar önemli değildir. Bunun yerine, bagetinizin renginin ve genel görünümünün, taktığınız diğer pırlantalara benzer olduğundan emin olarak sipariş vermelisiniz. 

Peraleda Kuyumculuk, müşteri desteği konusunda ürünleri satın almadan önce her türlü sorularınızda veya aklınıza takılan detaylarları aktarmaktan mutluluk duyan ayrıca ürünlerinde yer alan renkli taşların ve pırlantaların % 100 doğal, naturel, gerçek taşlardan meydana geldiği gibi detayları sizlerle paylaşarak güvenle alışveriş yapabileceğinizi belirtmektedir. 

Perakende Kuyumculukta Peraleda Farkı ! 

Baget kesim pırlanta yüzükler genellikle kendini diğerlerinden ayırmak isteyen veya diğerlerinden farklı hisseden kadınların tercihi olarak anılmaktadır. Hayal edebileceğiniz hemen hemen her türlü kıyafet ve elbiseyle uyum sağlayan baget yüzükler tasarıma, ağırlığa ve gösterişli yapısına göre değişkenlik göstermektedir. Yeni evlenecek olan çiftlerin ya da eşinize hediye almak için satın alabileceğiniz en kıymetli ve değerli modeller arasında baget yüzükler en çok tercih edilenler arasındadır.





 

Peraleda Kuyumculuk 20 yılı aşkın sektör tecrübesi ile uzun yıllar boyunca en özel taşları titizlikle işlemiş olup pırlanta taşlarını direkt Dubai, Belçika ve Hindistan gibi ülkelerden tedarik ederek orjinal taşları takılarla buluşturmuştur. 

Müşterilerimiz için üstün kaliteli ürün ve hizmetleri, makul fiyatlarla sunan Peraleda 24 ay bakım garantisi ile en ufak yaşadığınız sorunlarda dahi desteğini her zaman müşterilerle buluşturmuştur. Tüm ürünler özel kutusu ve ücretsiz kargo olarak sigortalı şekilde tarafınıza yollanacağı garantisini veren firma, mücevher elinize ulaşana kadar takibini kesmemektedir. Kuyumculuktaki en güvenilir adres olan Peraleda'ya başvurabilir dilediğiniz ürün uygun fiyatlarla ve özel taksit imkanlarıyla satın alabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Kaliteli Ürünler !

Ürettiğimiz her bir parçayı en son teknolojiyi ve yetenekli zanaatkarları kullanarak yüksek kaliteyi garanti eden son teknoloji tesisimizde taşların orjinalliği bozulmadan  tasarlıyor ve üretiyoruz. En iyi kaliteyi en uygun fiyatlarla sizlerle buluşturmak için çabalamaya devam ederken aynı zamanda modaya ayak uyduruyor baget yüzük modelleri gibi yeni sezon ürünleri sizler için stoklarımıza getirmekteyiz. Baget Büzük 730 ve 2540 tl arasında fiyat değişkenliği göstermektedir. Aralıklı Taşlı Baget Altın Yüzük ve Tek Sıra Taşlı Baget Altın Yüzük gibi şık tasarıma ve uygun fiyatlara sahip modellerimize bakabilir Peraleda'nın sunduğu güvenilir ödeme sistemleriyle kolayca sahip olabilirsiniz. Tarzınızı değiştirmek ve yeniliğe ayak uydurmak için tek yapmanız gereken Peraleda'nın eşsiz ürün koleksiyonunu incelemek!

Daha fazla ürün için; https://www.peraleda.com/baget-yuzukler/