Sütlü Kahve zincirlerinin sahibi genç iş adamı Serhat Turan, günden güne büyüyen Sütlü Kahve markasının yeni şubeleri için beklenen adımı attı.

Mega kent İstanbul’da büyük bir hız ile marka olan Sütlü Kahve şubeleri Türkiye genelinde yaygınlaşacak. Sütlü Kahve markasını doğru stratejiler ile günden güne büyüten Ahmet Turan Şirketleri’nin CEO’su Serhat Turan, beklenen büyük adımı attıklarını dile getirdi.

İstanbul’da doğru bir strateji izleyerek kentin önemli lokasyonları üzerine mükemmel bir zamanlama ile açılan Sütlü Kahve şubeleri, genç iş adamı Serhat Turan’ın dokunuşları ile adını büyütmeye devam ediyor.

Elit bir marka olarak müşterilerine eşsiz bir deneyim sunan şubelerin adı dilden dile çok çabuk yaygınlaştı. Sadece kar amacı güderek iş yapmayı bir kenara iterek, müşteri memnuniyeti en üst seviyeye taşıyan, sosyal sorumluluklarını bir işletmeye göre çok daha fazla ön plana çıkararak insanların gönlünü kazanan markanın “aklı” olan genç iş adamı Serhat Turan, yeni şubeler ile birlikte müşterilere çeşitli açılış sürprizleri yapacaklarını da belirtti.

Sütlü Kahve’nin yeni şubeleri için hazırlıkların büyük ölçüde tamamlandığını söyleyen Turan, “Markamıza en büyük katkıyı veren değerli müşterilerimize teşekkür etmeyi her zaman borç biliriz. Sadece şubelerimize geldiklerinde karşılarken ve gideceklerinde uğurlarken teşekkür etmek sıradan bir şey. Biz her fırsatını bulduğumuzda onlara teşekkür etmek istiyoruz.

Misyonumuz onlardan aldığımız geri dönüşler ile gelişiyor. Gösterilen bu ilgiye layık olabilmek bizi çok mutlu ediyor. Ben ve ekibim Sütlü Kahve’nin yeni şubeleri için adımlarımızı attık. Hizmetimizin iyileşerek devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

https://www.instagram.com/serhatturn/