En çok tercih edilen online alışveriş platformlarından biri olan GittiGidiyor her gün binlerce müşteriye hitap eder. Geniş müşteri ve ürün portföyü sayesinde GittiGidiyor farklı markaların bir araya gelerek ürünlerini potansiyel müşterilere ulaştırmalarını sağlar. Belli bir komisyon oranı ve benzer şartlara göre yapılan bu satışlar markaların daha fazla kazanç elde etmesini ve daha bilinir hale gelmesini destekler. Peki e-ticaret sitesi sahibi olan kişilere GittiGidiyor satış yapmak için avantaj sağlar mı? Tahmin edebileceğiniz gibi cevap, evet! Sitenizle yapacağınız online pazar yeri entegrasyonu ile hem maddi hem de manevi yönden avantaj elde edebilirsiniz.

GittiGidiyor’da satış yapmak için mağaza açma sürecini eksiksiz olarak tamamlamanız gerekir. Hem bireysel hem de kurumsal satıcılara hitap edebileceğiniz bu çalışma ile tüketicilere farklı seçenekleri bir arada sunabilirsiniz. Ülke dışına da hitap etmesi sayesinde GittiGidiyor ürün çeşidinizi artırmanıza ve dünya çapında yeni müşteriler edinmenize katkı sağlayacaktır.

GittiGidiyor’da Satış Yapmak için Gerekenler

GittiGidiyor satış yapmak için size özel alan sunacaktır. Ancak başlangıç aşamasında mağaza sözleşmesini kabul etmeniz ve entegrasyon şartlarını karşılamanız gerekir. Sözleşmede satış ve diğer detaylarla ilgili bilgiler açıkça ifade edilir. Sözleşmeye onay vermeden önce dikkatli bir şekilde okumanızda fayda vardır. Sözleşme satış yapmak için ödemeniz gereken ücretleri de içerdiğinden onay verdiğinizde bunları da kabul etmiş sayılırsınız. Sözleşmede mağazanıza ne kadar ürün ekleyeceğiniz, ödeyeceğiniz komisyon tutarı, ürüne göre ödeyeceğiniz komisyonlar, reklamlardan elde edeceğiniz faydalar gibi bilgiler yer alır.

GittiGidiyor’da satış yapmak için gerekenler nelerdir diye baktığınızda bunlar arasında;

  • Mağaza tanıtım yazısı,
  • Mağaza adı,
  • IBAN ve diğer banka bilgileri,
  • Kullanıcı adı,
  • Fatura için açık adres,
  • İşletmeler için işletme tipi seçimi,
  • TC kimlik numarası,
  • Adı soyadı,
  • Şehir

gibi bilgiler yer alır. Bu bilgileri girdikten sonra başvuru formunun altındaki “ücretsiz mağaza üyeliğimi başlat” sekmesinden işleminizi tamamlayabilirsiniz.

GittiGidiyor’da Satış Yapmanın Faydaları

GittiGidiyor satış yapmak açısından en avantajlı platformlardan biridir. Hem yurt içinde hem de yurt dışında hizmet vermesi markanızı daha popüler hale getirecektir. Böyle bir online pazarda satış yapmaya başladığınızda müşterilerinizin gözünde daha fazla güven kazanırsınız. Rakip analizini daha kolay bir şekilde yapabilir ve satışları artıran reklamlardan yararlanma fırsatı elde edersiniz. GittiGidiyor satıcılarından biri olduğunuzda doğrudan geniş ve yeni bir müşteri kitlesine ulaşırsınız. Milyonlarca gittiGidiyor üyesine en iyi şekilde hitap edebilmek için profesyonel Kobisi temsilcilerinden destek alabilirsiniz.