Ülkemizde kişisel bakım marketi alanında önemli bir yeri olan Gratis; kozmetik alanında ilk sıralarda yer alan bir firmadır. Gratis müşterilerinin alışverişlerinde kullanacakları Gratis kart nasıl alınır? Gratis kart ücretli mi? Gratis kart almanın avantajları nelerdir? gibi sorular merak edilebilir.

Gratis Kart Nedir?

Gerek fiziki mağazalarından gerekse online satış mağazalarından, daha hesaplı alışveriş yapmalarına imkân tanıyan Gratis kart; insanların indirim ve kampanyalardan yararlanmaları için, Gratis tarafından ücretsiz olarak verilen bir alışveriş kartı olarak kullanılır.

Mağazadan ya da online satışlarda, ödeme yapma anında Gratis kart numarasını söylendiğinde, ürünleri daha uygun fiyatlara satın alma ve oluşturulan kampanyalardan yararlanma fırsatı yakalanır.

Gratis Kart Kaç Şekilde Alınabilir?

Gratis kart nasıl alınır konusunda iki farklı yöntem kullanılır. Bir tanesi mağazadan direkt olarak almak ya da online satış sitesinden hem üyelik işlemi gerçekleştirmek hem de online kart başvurusu yapmaktır.

Gratis kart alındığında;

  • Kampanya ve indirimler: Gratis mağazalarında ve online alışverişte özel indirim ve kampanyalardan yararlanılır.
  • Özel kampanyalar: Marka işbirlikçileri tarafından oluşturulan özel kampanyalardan yararlanılır.
  • Sürprizler: Markaların ya da Gratis tarafından sunulan sürpriz avantajlar sağlanır.
  • Puanlar: Gratis kartla yapılacak alışverişlerde puan toplayarak, bu puanlarla alışveriş yapılabilir.

Gratis kart alırken; başvuru formundaki tüm soruların eksiksiz doldurulması gerekir. Aynı zamanda ön kayıt ve aktivasyon işlemi gerçekleştirerek, kayıt işlemlerinizi önceden de yaparak, sonradan bilgilerinizi doldurabilirsiniz.

Gratis Kart Ön Kayıt ve Aktivasyon Nasıl Gerçekleştirilir?

Gratis kart almak için o an vaktiniz yoksa Gratis ön kayıt işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için ilk olarak; cep telefonunuza “Gratis Kayıt” yazıp 7889’a göndermektir.

Gönderim yaptığınız anda telefonunuza bir kayıt linki gelir. Link içine girebilir ya da www.gratis.com adresine giriş yaparak, bilgilerinizi rahat şekilde girerek, kartınızı oluşturabilirsiniz. Linke giriş yaparak, bilgilerinizi eksiksiz girdiğinizde kart aktivasyonunuzda gerçekleştirilmiş olur.

Gratis Kart Aldıktan Sonra Nasıl Kullanılır?

Gratis kart nasıl alınır konusunda tüm adımları geçtikten sonra, kartınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Online olarak kayıt işlemlerini gerçekleştirdiğinizde, fiziki kartınız olmaz ancak Gratis mağazalarından, fiziki kartınızı daha sonra alabilirsiniz. Kartınız olmadan mağazadan alışveriş yaparken, cep telefonu numaranızı söylemeniz yeterli olacaktır.