Fotoğraf ve video uygulaması olarak bugün milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram sizlere sadece bu keyifli video ve fotoğraflara sadece bakıp izleyebiliyorsunuz. Oysa akışta ya da keşfette karşımıza çıkan çok beğendiğimiz video ya da fotoğrafları indirme imkânımız da olsa çok daha güzel olmaz mıydı? Ancak maalesef Instagram bu video ve fotoğrafları uygulama içerisinde indirme imkânı sunmuyor. Instagram’a dair en çok aranan konulara ve bu konular hakkında en doğru bilgilendirmelere Gotakipci sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

İşte Instagram video indirme yöntemleri ve bunların en kolay şekilde nasıl yapıldığı;

Uygulama indirmek

Her ne kadar Instagram kendi içinde video indirme imkanı sunmuyor olsa da hem Android hem de İOS sistemlerde bunun için hizmet veren bazı özel uygulamalar bulunuyor. Instagram ile entegre olarak çalışan bu uygulamalarda eğer video ya da fotoğrafın bulunduğu hesap gizli bir hesap değilse çoğunlukla indirme işlemini başarı ile yapabiliyorsunuz. Instagram hesaplarınızda karşınıza çıkan keyifli ve çok beğendiğiniz videoları bu uygulamaların da yardımı ile cihaz galerinize indirebiliyorsunuz. Ve indirmiş olduğunuz tüm videolar sol alt köşede videonun sahibi olan Instagram hesabının adını görüyorsunuz. Bu koşullarda her beğendiğiniz videoyu telefonunuza indirmek istiyorsanız en çok tercih edilen uygulamaları yükleyebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Android Sistemler için uygulamasız ve internetsiz video indirme

Eğer Android işletim sistemine sahip bir telefon kullanıyorsanız aslında Instagram videolarını indirmek için özel bir uygulama yüklemenize gerek kalmıyor. Bu işletim sistemi sizlere hem internet olmadan hem de uygulama kullanmadan kendi özellikleri sayesinde video indirme imkanı sunuyor. Bu çok önemli fırsatı şu aşamalardan geçerek sizlerde kullanabilirsiniz.

· Android cihazlar özellik olarak Instagram’da izlemiş olduğunuz videoları otomatik olarak zaten cihazınıza kaydediyor. Size burada düşen iş o videoyu cihaz içinde bulmak oluyor.

· Instagram’dan izlediğiniz videolara ulaşabilmek için telefonunuzun dosya yöneticisi bölümüne girmeniz gerekiyor.

· Ardından Android > Data > com.instagram.android > Cache > Videos yolunu izlemeniz ve dosyaların uzantısını MP4 olarak değiştirmeniz yeterli oluyor.

· Bu aşamada bilmeniz gereken en önemli noktalardan birisi de videoların ters orantı ile listelendiğidir. Tabi en son izlediğiniz videoyu ilk başta bulursunuz.

İnternet sitesi üzerinden Instagram video indirme

Eğer yukarıdaki iki yöntemi kullanmak istemiyorsanız o zaman internet sitesi aracılığı ile video indirme yolunu deneyebilirsiniz. https://www.gotakipci.com/ sitesi aracılığı ile bu yöntemleri ve daha fazlasını en pratik şekilde öğrenebilirsiniz.

İnternet üzerine video indirmek için en çok kullanılan sitelerin başında Dredown sitesi geliyor. Bu siteye giriş yaparak Instagram seçeneğine tıklamanız yeterli oluyor. bu işlemin ardından Instagram hesabınıza dönüş yapıp indirmek istediğiniz videonun sağ üst köşesinde bulunan üç noktaya tıklamalısınız. Burada karşınıza çıkan bağlantı adresini kopyala seçeneği ile videonun linkini kopyalamalısınız. Bu linki daha önce hazırlamış olduğunuz Dredown sitesindeki kutucuğa yapıştırmalısınız. Ve Dredown butonuna tıklamalısınız. Böylelikle istediğiniz videoları indirebilirsiniz.  

Gotakipci ile Instagram’ı sınırsız kullanın

Gotakipci, Instagramı etkin olarak kullanmak isteyen herkes için farklı birçok hizmet sunuyor. Tüm sosyal medya hesaplarınız için profesyonel bir destek almak ve o hesapları daha aktif bir hale getirmek istiyorsanız Gotakipci  hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

https://www.gotakipci.com/instagram-begeni-satin-al/ linkine giriş yapabilirsiniz. Ve takipçi sayısını artırarak daha başarılı bir hesap haline getirmek istediğiniz Instagram hesabınız için çok uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet alımı yapabilirsiniz. Tüm hesaplarınız için organik ve Türk takipçi satın alabilirsiniz. Takipçi ile birlikte orantılı ve orijinal bir hesap imajına sahip olabilmek için beğeni ve yorum satın alabilirsiniz. Reels ve storyleriniz için izlenme satın alarak hesaplarınızın keşfete düşmesine ve hızlı büyümesine imkan sağlayabilirsiniz.

Yine Gotakipci sitesinde yer alan blog bölümünden tüm sosyal medya araçları hakkında en önemli bilgilendirmelere ulaşabilirsiniz. Blog içerikler halinde sizlere sunulan en trend ve en gündemde olan kullanım konularına tek bir çatı altında ulaşabilirsiniz.

Etkin ev aktif bir Instagram kullanıcısı olabilmek için bu uygulamaya dair var olan tüm özelliklerden haberdar olmanızda fayda vardır. bunun için en doğru bilgilendirmeler ve en çok tercih edilen yöntemler hakkında Gotakipci sitesini takip edebilirsiniz.