Gökçe Bahadır yeni bir gönülle geliyor

Abone Ol


Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır Hatırla Gönül isimli yeni bir dizi ile ekran karşısına geçecek. Ali Sunal’ın eski eşi olan Gökçe Bahadır yeni dizisi ile ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. En son olarak Aramızda Kalsın dizisinde rol alan ve oldukça ilgi toplayan Gökçe Bahadır yeni bir dizi projesiyle ekranlarda yer alacağı söylenmekte. Yetimhanede büyümüş bir genç kızın hayatını canlandıracak olan dizi merakla beklenmektedir.

Daha önce “Hayat Bilgisi”, “Yaprak Dökümü”, “Sensiz Olmaz”,“Kayıp Şehir” ve son olarak da ”Aramızda Kalsın” dizisinde rol alan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, “Hatırla Gönül” dizisiyle ekrana tekrar dönüyor.
 
Dizide alacağı rolde yehimhanede büyümüş Gönül’ün iyi bir eğitim alıp ameliyat hemşiresi olması ve arkasından iki erkek arasında kalmasıyla yaşanan olayları canlandıracak. Yönetmenliğini ise Gül Oğuz’un yapacağı dizide ise güzel oyuncuya Onur Saylak eşlik edecek. İkinci erkek başrol oyuncusu ise henüz belli olmadı. Yeni sezonda başlaması planlanan dizinin kanalı ise henüz belirsiz.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }