Trabzonspor'un simge oyuncularından olan Gökdeniz Karadeniz, NTV'ye konuk oldu ve kendisine sorulan soruları yanıtladı. Gökdeniz Karadeniz, küçükken Trabzonsporlu olmadığını açıkladı.

"Trabzonspor taraftarı değildim"
Küçükken oynadığı takımları desteklediğini söyleyen 42 yaşındaki eski futbolcu, "Küçükken Trabzonspor taraftarı değildim. Takım tutmuyordum. Oynadığım takım neyse onu tutuyordum. Giresunspor'a sempatim vardı. Babam Trabzonlu. 13-14 yaşlarından sonra Trabzonspor'u tutmaya başladım." dedi.

"Fenerbahçe'de oynardım"
Trabzonspor'da oynadığı sırada Fenerbahçe ile görüştüğünü itiraf eden Gökdeniz, "Trabzonspor'da oynarken İstanbul'un büyük takımlarından teklif aldım. Hepsinden teklif aldım. Hepsiyle anlaşmaya çok yaklaştığım zamanlar oldu. Kulübüm beni satmak isteseydi Fenerbahçe 'ye giderdim. Neden gitmeyeceğim? Sonuçta futbol bir ticaret. Kulübünüze iyi bir para kazandırabiliyorsanız her futbolcu her takıma gidebilir. Şuanda da gidebilirler. Trabzonspor'da oynarken Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'la görüştüm. Menajerim ve ben bütün takımlarla görüştük." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS