Gökdeniz'i Çıldırttılar!

Abone Ol
 Avrupa Ligi'nde Liverpool ile Rubin Kazan'ın karşı karşıya geldiği mücadele gergin anlara sahne oldu. Karşılaşma konuk ekipten Marko Devic ve ev sahibi takımdan Emre Can'ın kaydettiği gollerle 1-1 sona erdi.

Jurgen Klopp'un Liverpool'un başında Avrupa'daki ilk maçında Rus temsilcisinde Oleg Kuzmin 36. dakikada kırmızı kart gördü. Rubin'de maça ilk 11'de başlayan Gökdeniz Karadeniz'in rakip takımdan Adam Lallana ile giriştiği kavga da karşılaşmada sertliğin en çok arttığı anlardandı. 27 yaşındaki Lallana geçen sezon Southampton'da yıldızının parlamasının ardından 31 milyon euro bonservisle Liverpool'a gelmişti.  

Oyunun durduğu bölümde, Avusturyalı hakem Robert Schörgenhofer'in hemen önünde iki oyuncu arasında bir itiş kakış yaşandı. Tartışan iki futbolcunun boğuşmasını izleyen hakem, bu pozisyonda kartına başvurmadı. Dün oldukça agresif bir görüntü çizen Lallana Blagoy Georfiev ile de tartıştı. 




{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }