Gökhan Saral'dan Beşiktaş'a Sert Cevap

Abone Ol
"Haklı mı oldunuz?"

Süper Lig'in 10.haftasında dün akşam Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı. Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'ın skandal kararlarıyla ev sahibi ekip Beşiktaş, sahadan 2-1'lik skor ile galip ayrıldı.

Karşılaşma sonrası başlayan tartışmalar devam ediyor. Siyah-Beyazlı ekip bugün yaptığı açıklamada; "..Beşiktaş'ın hiç bir hakem hatasına ihtiyacı yoktur!" gibi ifadelere yer verdi. 

Beşiktaş'ın bu açıklamasının ardından Trabzonspor Kulübü Yönetici Gökhan Saral sosyal medya hesabından sert bir yanıt verdi. Saral yaptığı paylaşımda; “Hakem hatasına ihtiyacımız yok demekle, sahada ki kepazelik ortadan kalkmıyor. O kepazeliği cesurca yazan gazeteye yasak koymakla haklı mı oldunuz?

Her kim Trabzonspor’un emeğini çalmışsa haram olsun. Bize kümeye diye tempo tutan siz İstanbul düklerini Akyazı’da da göreceğiz" ifadelerine yer verdi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }