Google, 6 Ekim'de Pixel 7 serisi akıllı telefonları piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Pixel 7 Pro’nun teaser’ı da yayınlandı! Google’ın 6 Ekim’de tanıtacağı Pixel 7 serisi akıllı telefonlardan haber var! Google Pixel 7 Pro özellikleri ve tasarımını gözler önüne seren bir teaser videosu yayınlandı. İşte detaylar…

GOOGLE PIXEL 7 PRO TEASER’I YAYINLANDI

Tasarım açısından cihaz, Pixel 6 Pro'ya oldukça benziyor, ancak kamera vizörü, daha iyi görünen bir kamera düzenine ve genel olarak daha parlak ve kaliteli bir görünüme sahip.

Amazon, Pixel 7 serisindeki Pixel 7 modelini web sitesinde 599 $ fiyat etiketi ile listeledi. ABD fiyatı 599 dolar olarak görülen cihaz, Amazon’da listelendikten dakikalar sonra kaldırıldı.

Öte yandan serinin daha gelişmiş modeli Pixel 7 Pro ise 899 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olabilir. Bunların, Google'ın geçen yıl Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'yu piyasaya sürdüğü fiyatlarla aynı olduğunu belirtmekte fayda var. İşte, Amazon'daki o sayfa...

Fiyatlandırma dışında, cihazların özellikleri de birkaç iyileştirme ile son nesil cihazlara oldukça benzer görünüyor. Google büyük olasılıkla bu sefer daha kararlı bir yazılım deneyimine odaklanıyor, çünkü Pixel 6 serisindeki işletim sistemi hataları bu cihazların tek dezavantajıydı.

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro fiyatları, özellikleri ve tasarımına kavuşmaya az kaldı. 10 gün sonra resmi tanıtım gerçekleşecek.

Editör: Didem Bektaş