Son haftalarda pek çok lansman ile markalar yeni akıllı telefon modellerini tanıttı. Google ise Pixel 7 serisini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Google Pixel 7 Serisi Ne Zaman Çıkacak?

Son birkaç gün içinde akıllı telefon pazarında bir dizi lansman oldu. Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 katlanabilir telefonlar tanıtıldı. Görünen o ki, teknoloji devi Google da sırasını bekliyor. Aylar önce Google'ın Pixel 7 serisi amiral gemisi telefonları duyuruldu. Ancak tanıtım tarihi henüz bilinmiyordu.

Google yakın zamanda Twitter'da bir gönderi yayınladı. Tweete bakıldığında yeni Pixel serisinin lansmanı yakında gibi görünüyor. Paylaşılan bu tweette Pixel 3, Pixel 6, Pixel 3 ve ilk Pixel telefonunun görseli yer alıyor. "3 x 6 - 3 / 1/3 x 1" denklemi veriliyor. Bu basit aritmetik problemini çözerek 9 sayısını elde ediyoruz. Birçok kişi bu paylaşımdan lansman tarihinin 9. ayda olacağını anladı. Yani, Pixel 7 serisi Eylül veya en geç Ekim ayında görücüye çıkacak.

Daha önce, Pixel 7 serisinin 9 Ekim'de tanıtılacağını ve 13 Ekim'de satışa sunulacağını belirten kaynaklar oldu. Halen Google kesin bir detay vermese de, Pixel 7 modellerini önümüzdeki aydan itibaren resmi olarak görebiliriz.

Editör: Didem Bektaş