Teknoloji devi Google Pixel 7 serisini ve Pixel Watch'u yakında tanıtacak. Cihazların çıkış tarihi bugün öğrenildi! Google, Pixel 7 serisinin 6 Ekim'de küresel olarak piyasaya sürüleceğini duyurdu. Şirketin ayrıca bu etkinlikte Pixel Watch, yeni bir Chromecast ve Nest WiFi Pro 6E yönlendiricisini piyasaya sürmesi bekleniyor.

Lansman öncesinde Pixel 7 serisinin teslimat tarihi sızdırıldı. Rapora göre Pixel 7 serisi akıllı telefonlar 18 Ekim'den itibaren sevk edilecek. Bu gönderim tarihinin Avrupa'nın yalnızca bazı bölgelerinde birden fazla bölge için geçerli olup olmayacağı şu anda net değil. Raporda ayrıca Pixel Watch'ın 4 Kasım'da gönderime başlayacağı belirtiliyor. Ancak rapor hala resmi olarak doğrulanmadı. Şimdi gelin, Google Pixel 7 serisi akıllı telefonları inceleyelim...

Google Pixel 7 Pro ve Pixel 7 Özellikleri

Tasarım açısından Pixel 7 Pro, Pixel 6 Pro'nun görüntüsüne çok benzeyecek. 6.7 inç 120Hz OLED ekrana sahip olduğu belirtilen bu telefonda 12 GB RAM ve Google Tensor G2 işlemcisine yer verilecek.

Arka kamera kurulumunda; 50 MP ana kamera (Samsung GN1) + 13 MP ultra geniş kamera (Sony IMX38) ve 48 MP telefoto kamera (Samsung GM1) yer alacak. Üçlü arka kameralar dışında 10.87 MP Samsung sensörünü içeren selfie kamerası da bulunacak.

Google Pixel 7 modelinde ise 50 MP Samsung ana kamera sensörüne, 13 MP ultra geniş açılı sensör eşlik edecek. 6,4 inçlik 90Hz yenileme hızı sunan OLED ekrana sahip olacak. Ön kameraları iki modelin de aynı olacak. Pixel 7'de Tensor G2 işlemcisi barınacak.