Google Pixel Tablet çok yakında piyasaya çıkıyor. Resmi lansmandan önce cihazın tüm özellikleri ve fiyatı belli oldu. İşte Google Pixel Tablet fiyatı!

Amazon, tabletin 128 GB ve 256 GB depolama modellerinin fiyat listesini yanlışlıkla yayınladıktan sonra sildi. Artık tüm dünya Pixel Pad'in fiyatını biliyor.

Google Pixel Tablet özellikleri ve fiyatı

Google Pixel Tablet, 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe ve 16:10 en boy oranına sahip, 10,95 inçlik uzun bir LCD panelle gelecek şekilde ayarlanmıştır. Ekran, 500 nit'lik bir tepe parlaklığa sahip olacak ve USI 2.0 dokunmatik kalemle uyumlu olacak ve kullanıcılara kusursuz bir çizim ve yazma deneyimi sağlayacak.

Donanım olarak Pixel Tablet, optimum performans ve birinci sınıf güvenlik sağlayan Titan M2 güvenlik yardımcı işlemcisiyle eşleştirilmiş güçlü Google Tensor G2 işlemcisini barındıracak. Cihaz ayrıca 8 GB LPDDR5 RAM ve 128 GB veya 256 GB UFS 3.1 depolama ile gelecek ve tüm favori uygulamalarınızı, dosyalarınızı ve medyanızı depolamak için yeterli alan sağlayacaktır.

Pixel Tablet ayrıca 1,12 μm piksel genişliği, f/2,0 diyafram açıklığı, sabit odak ve 84 derecelik görüş alanı ile hem ön hem de arkada 8 megapiksel kameraya sahip olacak. Bu kurulum, kullanıcıların çarpıcı fotoğraflar ve videolar çekmesini sağlayarak Pixel Tablet'i içerik oluşturucular için mükemmel bir cihaz haline getirir.

Diğer dikkate değer özellikler arasında WiFi 6 desteği, Bluetooth 5.2, USB Type-C bağlantı noktası, dörtlü hoparlör kurulumu ve üç mikrofon yer alır ve kullanıcılara görüntülü aramalar sırasında veya medya akışı sırasında sürükleyici bir ses deneyimi sunar. Ek olarak, arka pogo pimleri, kullanıcılara çok yönlü bir tablet deneyimi sunarak dock işlevine izin verecektir. Google Pixel Tablet, bir hoparlör yuvasına bağlanabildiği ve daha büyük bir Google Nest Hub işlevi görebildiği için akıllı ev merkezi olarak da kullanılabilir.

Google Pixel Tablet fiyatı 128 GB modeli için 745 dolar, 256 GB'lık sürümü için 875 dolar olacak.

Editör: Didem Bektaş