Google Pixel Watch fiyatı ve renk seçenekleri sonunda ortaya çıktı. İşte, yeni Google akıllı saatin ortaya çıkan detayları…

Google’ın ilk akıllı saati olan Google Pixel Watch yakında tanıtılacak. Lansman öncesinde cihazın bazı özellikleri, renk seçenekleri ve fiyat bilgisi ortaya çıktı.

GOOGLE PIXEL WATCH DETAYLARI…

Şirket, 6 Ekim'de Pixel Watch'ın yanı sıra yeni nesil Pixel 7 ve Pixel 7 Pro amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bugün ise, piyasaya sürülmeden önce, Pixel Watch renk seçenekleri ve fiyatları sızdırıldı.

Google Pixel Watch, 349,99 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahip olacak. ABD fiyatı bu şekilde belirtiliyor. Son bilgiler ayrıca, 250 € ile 350 € aralığında bir fiyattan bahseden ve daha önce sızdırılan Avrupa fiyatını da çürütmeye devam ediyor ve Avrupa pazarındaki fiyatın 300 € 'dan başlayacağını ekliyor. Yani 350 dolar ABD fiyatı ve 300 Euro Avrupa fiyatı olacak deniliyor. Şimdilik bu bilgi doğrulanmadı.

Yalnızca Wi-Fi özellikli modelin üç renk seçeneğiyle gelmesi bekleniyor – Siyah/Obsidyen, Gümüş/Tebeşir ve Altın/Hazel. Öte yandan Pixel Watch'un LTE modelinde de Siyah/Obsidyen, Gümüş/Kömür ve Altın/Hazel olmak üzere üç renk seçeneği bulunacak.

Önerilen fiyatlandırma göz önüne alındığında, teknoloji devinin en son Wear OS tarafından desteklenen Google Pixel Watch, Samsung Galaxy Watch 5 ve Apple Watch Series 8 arasında bir yerde konumlanacak.

Editör: Didem Bektaş