İnsanların her anını etkileyen burçlar, yaşam tarzınıza da etki etmekte. İşte, 13 Aralık Cuma Burç Yorumları 

Koç Burcu 

Bugün oldukça güçlü olduğunuz bir gün. Yapacağınız tüm işleri önceden planlıyorsunuz. Dürüstlük kavramı sizin için çok önemli. Olaylara farklı açılardan yorum getirmeniz sizi farklı kılmaya devam etmekte. Duygusal olarak hassas bir gün sizi bekliyor. 

Boğa Burcu 

Çevresel sorunları yeniden tasarlamak sizin elinizde. Sizden zayıf kişiler canınızı oldukça sıkıyor. Bugün olayları kendi açınızdan değerlendirin. Maddi isteğiniz artarak devam etmekte. Harcamalar konusuna dikkat edin. 

İkizler Burcu

Aşk hayatınız için kritik bir gün. Sevgilinizle veya eşinizle kavga etmeyin. Gelişi güzel davranışlara katlanamıyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız olaylar edindiğiniz tecrübeleri asla es geçmeyin.

Yengeç Burcu

Bugü  sosyal hayatınız oldukça gelişmiş. Bulunduğunuz her ortamda kendinizi ifade etmek için çabalıyorsunuz. Motivasyon konusunda biraz zorluk çekiyorsunuz. İlişkinizde küçük detaylara takılmayın.

Aslan Burcu 

Daha önce aklınızda olan planları gerçekleştirme zamanı. Özellikle maddi konularda da sıkıntı yaşayacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz nefesler ayağınıza kadar gelecek. Para eviniz bu dönemde olumlu etkilenmekte. 

Başak Burcu 

Sevgilinizi bugün çok kıskanacaksınız. Partnerinizle beraber fikir alışverişi yapacaksınız. Düşüncelerinizi ortaya koyduğunuz zaman çok daha başarılı olacaksınız. Kendinize güven hissettiğiniz bir gün sizi bekliyor.

Terazi Burcu

Duygusal ilişkilerinize yeni bir boyut getireceksiniz. Yaratıcılığınızı güçlü aşk duygularınızla birleştireceksiniz. Partnerinizle birlikte soyut olan mevzulara yöneleceksiniz. Kişisel gelişiminizin size sağlayacağı avantajlar konusunda şüpheniz olmasın. Olayları hızlı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Günlük yaşadığınız olayları hızlandıracaksınız.

Akrep Burcu

Bugün iş hayatınızla ilgili birlikte çalıştığınız kişilere karşı iyi niyetli yaklaşımınız gözlerden kaçmamakta. Onlarla aranızda bir duygusallık var. Bazı iş arkadaşlarınıza çok daha farklı davranmaya başladınız. Eğer sevgiliniz yoksa bugün yeni biriyle tanışabilirsiniz. 

Yay Burcu

Bugün iş yerinizde maaşınıza biraz zam isteyebilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığı olan paranın verilmesini istiyorsunuz. Bugün kendinizin bazı değişik yönleri olduğunu keşfedebilirsiniz. Maddi konuda bazen harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmekte. 

Oğlak Burcu

Sevgilinizin davranışlarından çabuk etkileniyorsunuz. Bazı olaylar konusunda düşüncelerinizi açık açık söylemek isterseniz de söyleyemiyorsunuz. Onun sizin fikirlerinizi önemli kılmasını istiyorsunuz. Aranızda olan tartışmaları çok uzatmayın. 

Kova Burcu

Ailenizle ters düşebilirsiniz. Onların her daim haklı olacağını düşünün ve ona göre hareket edin. Eski anılarınızı yeniden gündeme getirmeyiniz. Eski defterleri açtıkça canınız sıkılacak. 

Balık Burcu

Oldukça sabırlı bir gününüzdesiniz. Gücünüzü ilişkinize yansıtın ve karşıdan da aynı tepkiyi bekliyorsunuz. İş konusunda da iyi niyetli yaklaşımlarınız var. Sizi zorlayan kişileri hayatınızdan çıkarmanın vakti geldi.