Normalleşme Sürecine geçiş yapılmasıyla beraber bir çok ilde kahvehaneler, kafeler ve kıraathaneler açıldı. Böyle yerler açıldığından dolayı oyun seven kişiler kahvehanelerde oyun oynanıp, oynanmadığını araştırmaya başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı.

Düşük Riskli

Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Iğdır, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Uşak, Van.

Orta Risk
li

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Bartın, Bayburt, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Malatya, Manisa, Nevşehir, Sivas, Tunceli, Yozgat.

Yüksek
Riskli

Antalya, Ardahan, Artvin, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Düzce, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak.

Oyunlar Serbest Mi? 

İçişleri Bakanlığı tarafından kıraathanelerde oyun oynanıp, oynanmayacağı ile ilgili yapılan açıklamada:

"Düşük, orta ve yüksek risk grubunda bulunan illerdeki kahvehaneler, kıraathaneler, çay ve kır bahçeleri ile dernek lokallerinde salgınla mücadele tedbirleri çerçevesinde oyun (kağıt, okey vb.) oynanmasına müsaade edilmeyecek. Bar, pavyon, gazino, taverna ve nargile salonu/kafe gibi iş yerlerinin tüm illerde kapalı tutulmasına devam edilecek." denildi.

Yani anlaşıldığı üzere kahvehanelerde ve kıraathanelerde kağıt, okey gibi oyunların oynanmasına izin verilmeyecek.