Samsun'da bugün 4 kişi boğulma tehlikesi geçirirken içlerinden 1'inin durumunun diğerlerine göre ağır olduğu ifade edildi.

İlk boğulma ihbarı saat 11.45'te Atakum'dan gelirken boğulma tehlikesi geçiren Büşra A. (25) kurtarılırken bilinci açık şekilde tedbir amaçlı OMÜ acil servisine sevkedildi.

İkinci boğulma vakası Alaçam'da Geyikkoşan Sahilinde saat 18.00 sularında gerçekleşirken boğulma tehlikesi geçiren İlhan Ö (42) vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Sağlık durumu iyi olan ve bilinci açık olarak sudan çıkarılan şahıs tedmir amacıyla Alaçam Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Üçüncü vaka yine Atakum'da gerçekleşti. Saat 19.30'da gerçekleşen olayda Fatih U. (16) isimli şahıs boğulma tehlikesi geçirdi. Vatandaşlar tarafından kurtarılan ve bilinci açık olan şahıs tedbir amacıyla özel bir hastanenin acil servisine sevkedilirken durumunun iyi olduğu bildirildi.

Son boğulma vakası ise Yakakent Sahilinde gerçekleşti. Saat 19.00 sularında meydana gelen boğulma vakasında Furkan E.(17)  vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldığı ve sağlık durumunun kritik olduğu kaydedildi. Şahsın OMÜ acil servisine kaldırıldığı ve bilincinin kapalı olduğu bildirildi.