Gümüşhane'nin Torul ilçesinde aktif faaliyetlerine devam eden Torul Trabzonspor Taraftar Derneği etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. İlçede bulunan Atatürk Ortaokulu'na ziyaretlerde bulunan dernek başkanı Veysel Küçüköner ve dernek yöneticileri Nurettin Araz, Hasan Yılmaz okul müdürü Serdar Demirci müdür yardımcısı Faruk Ergin ile Trabzonspor hakkında değerlendirmelerde bulunurken okula 15 adet lisanslı Trabzonspor forması hediye etti.

Okulda bulunan kız öğrencilerin aldıkları hediyeler karşısında mutluluğu dikkatlerden kaçmazken formalarla birlikte öğrenciler basın mensuplarına poz verdi.

TRABZONSPORLU OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ

Alınan formalar karşısında mutlu olan kız öğrenciler, kendi aralarında artık Trabzonspor taraftarı olduklarını dile getirirken dernek başkanı Küçüköner'e teşekkürlerini iletirken Trabzonsporlu olmaktan dolayı mutluyuz ifadelerini kullandılar.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Yaklaşık üç senedir aktif dernek faaliyetlerine ilçede devam ettiklerini dile getiren dernek başkanı Veysel Küçüköner yaptığı açıklamada "Öğrencilerimizi mutlu etmekten dolayı oldukça memnunuz. İnşallah çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Trabzonspor bir anadolu temsilcisidir, zorluklarla mücadele eden ve yılmayan Karadeniz'in baş kaldırışıdır. Bizler Trabzonspor neslini yetiştirmek için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. İsteklerimizi karşılayan ve bu çocuklarımızın mutluluğunda katkıda bulunan kulüp yöneticilerimize ilçe halkımız ve öğrenci kardeşlerimiz adına teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Dernek, önümüzde ki haftalarda köy okullarını kapsayacak çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

ÖZEL HABER - Hasan Yılmaz / HaberTS