Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hergün binlerce can alan korona virüsüne herkesin yakından tanıdığı ünlü oyuncu Turhan Kaya da yenik düşerek hayatını kaybetti.

Bugüne kadar sayısız dizide rol alan ve en çokta Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki “Ordinaryus” karakterine hayat veren 69 yaşındaki oyuncu Turhan Kaya, bundan 10 gün önce öksürüğünün artması sebebiyle Sultan Hamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurmuştu. Burada gözetim altına alınan ve hastalıkla mücadeleye başlayan Turhan Kaya, onuncu günün sonuna gelindiğinde mücadelesinden galip ayrılamadı ve koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Turhan Kaya’nın koronavirüs sebebiyle tedavi altına alınmasının ardından diğer aile üyelerine de test yapıldı ve kimsenin testi pozitif çıkmadı. Turhan Kaya’nın oğlu Theo Kaya, babasını kaybetmesinin ardından ölüm nedeninin koronavirüs olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu Turhan Kaya Kurtlar Vadisi Pusu dizisi dışında bugüne kadar Doktorlar, Dedektif Biraderler, Bu Kalp Seni Unutur mu, Melekler Korusun ve Halka isimli dizilerde de rol almıştı.