Şüphesiz günümüzde en çok takip edilen sitelerin başında haber siteleri gelmektedir. Gündemdeki gelişmelerden anında haber olmak isteyen kişiler takip ettikleri sitelerden haber alabilmektedir.

Haberimcepte.com haber sitesi insanların habere olan ihtiyaçlarını kolay giderebilmeleri için özel olarak tasarlanmış yapısı ile ziyaretçilerine rahat bir şekilde gezinme ve haber okuma imkanı sunuyor. Ziyaretçilerini reklama boğan sitelerin aksine haberimcepte.com sitesi haber odaklı olup takipçilerine sıkıcı reklamlar göstermez.

Gündem haberleri anlık yayınlaması ile öne çıkan haberimcepte haber sitesi Türkiye ve Dünyada yaşanmış son dakika haberleri anında cebinize ulaştırmaktadır. Aynı zaman da ekonomi bölümü ile enflasyon haberleri, altın ve döviz kurları, asgari ücret , faiz kararları ve emeklilik haberleri gibi bir çok konuda ekonomi haberlerini anlık olarak yayınlamaktadır.

Yaşama dair ne varsa bütün haberlerin yer aldığı yaşam kategorisi ile yaşamınızı etkileyecek haberleri sunmaktadır. Aynı zamanda magazin bölümünde sıkı mağazin takipçileri için ünlülerin özel hayatları, dizi oyuncularının hayatları,  iş ve magazin dünyasının bilinen kişilerinin haberleri yer almaktadır. Sadece Türkiye’deki ünlüler ile sınırlı kalmayıp dünyaca bilinen isimlerinin son dakika mağazin haberleri ön plana çıkaran haberimcepte.com haber sitesi mağazin severlerin sıkı takip ettiği bir site haline geldi.

Teknoloji ye meraklı olan teknolojik gelişmeleri takip eden kişiler için ise teknoloji bölümünde son dakika teknoloji haberlerini anlık yayınlıyor. Bilim ve uzay haberleri, yapay zeka, akıllı telefonlar, son teknolojik araçlar gibi teknolojik bütün gelişmeler bu bölümde yayınlamaktadır.

Bütün bu kategorilerin yanında olmazsa olmaz olan spor haberleri de haberimcepte.com ile artık cebinizde. Futbol kulüpler, oyuncu transferleri, maç istatistikleri , lig puanları, hakemler ve diğer spor dallarına ait bütün haberlerin anlık olarak yayınladığı bu kategoride spor severler keyifle takip edebilecekler.  

Sitede yer alan güncel döviz kurları, 81 ile ait hava durumu ve namaz vakitleri ve lig puan durumunu da takip edebilirsiniz.