Güneş Şartları

Abone Ol
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar'dan bir dizi isteklerde bulunduğu ve bu isteklerin yerine getirilmesi halinde Trabzonspor'daki görevine devam edebileceğini söylediği öğrenildi. 

Geçtiğimiz hafta başında İstanbul'da gerçekleşen ve yaklaşık 2,5 saat süren görüşmede Şenol Güneş'in yönetimden isteklerinin en başında bu sezonki performansıyla herkesin dilinde olan Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'da kalmasının yer aldığı ifade edildi. Güneş'in belirlediği isimlerin de transferlerinin kampa kadar takıma yetiştirilmesi yönünde talebinin olduğu belirtildi. 

Yakın çevresine menajerlik sistemi veya herhangi bir yetki alma peşinde olmadığını söyleyen tecrübeli teknik adamın, tek isteğinin geçen sezon yaşananların tekrar yaşanmaması olduğu öğrenildi. Selçuk İnan, Egemen, Engin ve Umut Bulut gibi yıldızları rakiplerine kaptıran Şenol Güneş'in bu sezon da aynı şeyleri yaşamamak için görüşlerini ilettiği gelen haberler arasında. 

Şenol Güneş'in bu istekleri üzerine yönetimin milli takım dönüşü ilk olarak Burak Yılmaz sorununu çözmek için harekete geçeceği belirtildi. Tatil için Güney Kore'ye giden Şenol Güneş'in gelecek hafta içi İstanbul'a dönerek başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar'la biraraya gelmesi ve transferde yaşanan son gelişmeleri masaya yatırması bekleniyor. 
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }