Gürdoğan Bombaladı

Abone Ol
 Trabzonspor Genel Kurul üyesi Ahmet Hamdi Gürdoğan Trabzonspor’da yaşanan gelişmelere tepki gösterirken herkesi birlikte hareket etmeye davet etti.

Gürdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Trabzonspor elden gidiyor herkes oturuyor, şu anda yönetimde olanlardan her birini Trabzonspor’a en büyük zarar veren kişiler olarak görüyoruz. Bu kişiler bir sandalye uğruna Trabzonspor’un geleceğinin karartılmasına göz yumuyorlar. Gerçekten Trabzonlu olarak bunların kınanması gerektiğini ve kamuoyunda da bu konuda bir hazırlık yapılması gerektiğine inanıyorum. Trabzonspor’la ilgili yaşanan bu süreçteki ve gelecekte oluşacak Trabzonspor’un uğrayacağı tüm zararların sahibi olacaktır.

Genel Kurul üyeleri olarak da Savcılığa suç duyurusunda bulunarak öz mal varlıklarına bu yöneticilerin mal varlıklarına tedbir koyulması gerekiyor. Aynı zamanda genel kurul süreci gerekse diğer devam eden mahkemelerde (menajerlik ücreti adı altında, üyelik adı altında ve genel kurulla alakalı davalarda) sonuçlanan infaz olması gereken davalar şu anda gerçekleşmemiş durumda ve yönetim yetkisiz olarak görev yapmaktadır.

Karar düzeltme infazı ertelemez, bütün hukukçular bunu söylemektedir. Dolayısıyla Trabzonspor yönetiminin hala göreve devam etmesi aymazlıktan başka bir şey değildir. Buna rağmen bu süreçte Trabzonspor’u borçlandırarak Trabzonspor’un geleceğini ipotek altına alanların yanına bunlar kar kalmayacaktır.

Ayrıca Trabzonspor’da geçmişte yöneticilik yapan veya gelecek için talip olanlar sadece bu işleri gazetelere beyanat vererek yetinmekteler. Bu da Trabzonspor’un ne kadar sahipsiz olduğunu gösterir. Ve Trabzonspor’a bu yanlışı yapanların ekmeğine yağ sürmektedirler.

Geciken adaletin de adalet olmayacağı bilinciyle gerekli girişimlerin biran önce başlatılması her sivil toplum örgütü ile Trabzon’un ileri gelenlerinin görevidir. Biz elimizi her an taşın altına koymaya hazırız.

Bu anlamda da hiçbir görev beklemeden en önde yürümeye talibiz. Bizimle yürümeyenleri de yarın göreve talip olduklarında kamuoyuna lanse edeceğimizi kimse unutmasın. Yapılan yanlışlara karşı çıkmaya herkesi birlikte hareket etmeye davet ediyoruz, Trabzonspor elden gitmeden, zaman geçmeden, gecikmeden….”
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }