Hacıosmanoğlu Olaylardan Sonra Trabzon'a Geliyor

Abone Ol
 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulunda yeni görev dağılımı, transfer politikası ve kulübün ekonomik durumuyla ilgili bir toplantı yapacak. Hacıosmanoğlu, bayramlaşma töreni için geleceği Trabzon'da yönetim kurulunu da toplayacak. Hacıosmanoğlu, ilk olarak Ali Kemal Başaran'ın istifası nedeniyle asbaşkanı belirleyecek. Bordo-mavili kulüpte asbaşkanlık için Yakup Aslan, Köksal Güney ve Sebahattin Çakıroğlu'nun isimlerinin ön plana çıktığı, yönetimin bu konuda ortak bir karar alacağı belirtildi. 

Takıma moral aşılayacak 
Başkanın yönetim kurulu toplantısında ayrıca devre arasında izlenecek olan transfer politikası ve ekonomik planlamaları gözden geçireceği öğrenildi. Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından 20 günde 6 maç yapacak olan takımına moral verecek olan Hacıosmanoğlu, Avrupa Ligi'nde gruptan çıkılması durumunda oyunculara verilecek olan primi de belirleyecek. Toplantısında ayrıca Ünal Karaman'ın ayrılması nedeniyle boşalan sportif direktörlüğe bir ismin getirilip getirilmeyeceği de karara bağlanacak.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }