Hacıosmanoğlu'na Sürpriz Destek

Abone Ol
Şu anda Rusya'da iş hayatını sürdüren, Trabzonspor'da Mehmet Ali Yılmaz döneminde yöneticilik görevinde bulunan Mehmet Küçük'ten dikkat çeken açıklamalar geldi.

Küçük, ''Son dönemde birçok icraatini eleştirdiğim Hacıosmanoğlu'nun son dönemde yaptıkları çok doğru buluyorum. Trabzonspor'un ilk işi margolarından kurtulmak olmalıdır. Şike sürecinde hiç ortada olmayanların şimdi sağda solda görüntü vermesi utanç vericidir. Mevcut durumda yapılan transferleri de çok akılcı buluyorum. İki iyi yabancı transferiyle gelecek sezon çok iyi işlere imza atılabilir.'' şeklinde konuştu.

TRABZON BUNLARDAN KURTULMALI


Derin Trabzonspor konusuna da vurgu yapan Küçük, ''Derin Trabzonspor boş laf değil. 30-40 kişi var, Trabzon bunlardan acilen kurtulmalı...'' dedi.

Trabzonspor Başkanının siyasi görüşü hakkında ''İbrahim Hacıosmanoğlu ile siyasi görüşlerim 90 derece zıt. Ama benim için Trabzonspordan büyük değer yok. Kim doğru yaparsa onun yanında olmayı görev sayarım.'' şeklinde konuştu.

Mehmet Küçük son olarak ''G.saray'ın sahaya çıkmama kararını alkışlıyorum'' ifadelerini kullandı.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }