A Milli Takım Kaptanı Hakan Çalhanoğlu, 1-1 berabere sona eren Ermenistan maçının ardından konuştu, sonuçtan memnun olmadığını vurguladı. Öfkeli olduğunu belirten yıldız orta saha, "Bize yakışmadı beraberlik. İlk yarı maçı bitirmemiz gerekiyordu. Şansları bulduk, değerlendiremedik. Ermenistan'ı evinde yenemiyorsan o zaman bazı şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. Daha dikkatli, daha konsantre olmamız gerekiyor." dedi.

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. maçında konuk ettiği Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı. 10 puan ve maç fazlasıyla liderliğini sürdüren Ay Yıldızlılar'da kaptan Hakan Çalhanoğlu, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. 

ESKİŞEHİR HALKINA TEŞEKKÜR

Sözlerine Eskişehir halkına kendilerine gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederek başlayan Hakan, "90 dakika bizi çok iyi desteklediler. Burada oynamaktan hep zevk alıyoruz." dedi. Saha zemininin istedikleri seviyede olmadığını da vurgulayan kaptan, sonuçtan dolayı üzgün olduğunun altını çizdi, şu ifadeleri kullandı:

'ÖFKELİYİM, BİZE YAKIŞMADI'

Mutlu muyum? Değilim. Tabii ki öfkeliyim. Bize yakışmadı beraberlik. İlk yarı maçı bitirmemiz gerekiyordu. Şansları bulduk, değerlendiremedik. Yine lideriz ama kazansak daha iyi olacaktı. Olmadı, önümüze bakmamız gerekiyor. Daha iyi olmamız gerekiyor. Çok basit hatalar yaptık.

'ÖNÜMÜZE BAKMAMIZ GEREKİYOR'

"İtalya'dan geliyorum, formdayım. Motive olarak geldim buraya. Elimden geleni yapmaya, takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Gelip de burada maçı beraber oynuyoruz. Moralim bozuluyor tabii ki. Bir nevi unutmam da gerekiyor. Sonuçta önümüze bakmamız gerekiyor. Bertuğ'u tebrik ediyorum. Oyuna girdi, golünü attı. Nice maçları olur inşallah. Keza Kazımcan da öyle. Kadroda değildi ama ikisi de gül gibi çocuklar. Bize yardımcı olacaklar."