Halilhodzic Onu Transfer Etmek İstiyor

Abone Ol
 Trabzonspor'da transfer çalışmaları erken başladı. Bordo mavili takımın teknik patronu Vahid Halilhodzic özellikle Spor Toto Süper Lig'de uygulanan yabancı kontenjanı sebebiyle büyük sıkıntı yaşıyor. Yerli oyuncuların kalitesini arttırmak için yönetime rapor sunan Vahid Halilhodzic hedefine gurbetçi futbolcuları aldı. Türkiye'de yerli oyuncu piyasasının çok yüksek olması sebebiyle özellikle Almanya'yı mercek altına alan Halilhodzic'in ilk olarak alınmasını istediği oyuncunun orta sahanın ortasında oynayan  Tolga Ciğerci olduğu öğrenildi. Hertha Berlin ile 2017'ye kadar sözleşmesi olan olan Tolga Ciğerci'nin piyasa değeri 3,5 Milyon Euro olarak gösteriliyor.

Trabzonspor yönetimi Vahid Halilhodzic'in bu isteği sonrasında hemen harekete geçerek yetenekli genç futbolcu için araştırma yapmaya başladı. Sezon başında da Trabzonspor'un gündemine gelen bu oyuncunun şartlarını kulübü Hertha Berlin'e soran bordo mavili ekip gelecek cevaba göre bir strateji belirleyecek.

FUTBOLCU İÇİN HAZIRLANAN VİDEO;
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }