Hami Hoca Farkı

Abone Ol
 Trabzonspor'da son günlerde teknik direktör tartışmaları yaşanıyor. Hami Mandıralı'nın gidip yerine Vahid Halilhodzic'in geleceği öne sürülüyor. Peki 20. haftadaki 4-2'lik Akhisar mağlubiyeti sonrası Mustafa Akçay'ın yerine göreve atanan Hami Mandıralı mı yoksa Halilhodzic mi daha başarılı bir hoca... 2005- 06'in devre arasında Şenol Güneş'in yerine Trabzonspor'un başına gelen Boşnak teknik adam, 6 aylık sözleşmesi sona erince Türkiye'den ayrıldı ve Suudi Arabistan'ın ünlü takımı Al-İttihad'la anlaşmıştı. Bordo- mavili takım ile 30 maça çıkan 61 yaşındaki teknik adam, 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 15 de mağlubiyet alarak pek parlak bir görüntü sergilememişti. 

Avrupa hedefine de ulaştı 
Trabzonspor, Hami Mandıralı'nın teknik sorumluluğunda 14 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 1'i hükmen olmak üzere 2 mağlubiyet alan bordo-mavili takım, 24 puan toplayarak 1.71 puan ortalamasıyla son iki sezondaki en başarılı dönemini yaşadı. 9. sırada aldığı takımı 4. sıraya taşıyan Mandıralı, Avrupa Ligi play-off hakkını da elde etti.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }