Geçtiğimiz günlerde TFF'deki görevinden ayrılan Trabzonspor'un sembol ismi Mandıralı, bordo-mavili ekibin efsane ismine sert sözlerle yüklendi. 

17 yıl boyunca Trabzonspor formasını terleterek attığı 257 gol ile Trabzonspor tarihinin en çok gol atan futbolcusu unvanını elinde bulunduran, Karadeniz ekibinin efsane ismi Hami Mandıralı, bordo-mavili ekibin efsane ismini hedef aldı. 

Son olarak 2016 yılında Trabzonspor'u çalıştıran ve son dönemde Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) oyuncu izleme ekibinde rol alan ancak geçtiğimiz günlerde TFF'deki görevinden ayrılan efsane isim, bordo-mavili ekibin efsane ismi Şenol Güneş'e sert sözlerle yüklendi.

Katıldığı programda  soruları yanıtlayan Hami Mandıralı, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'e kırgın olduğunu, tecrübeli teknik adamın eski öğrencilerine yardım etmediğini söyledi.

"ŞENOL GÜNEŞ'E KIRGINIM"
Mandıralı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Toplam 83 kez milli oldum. 49 kez A Milli Takım formasını terlettim. Tek milli olmadığım zaman Şenol Güneş'in milli takım hocası olduğu zaman. Olmadı. En iyi zamanlarımda bile bir gün beni milli takıma davet etmedi. Onun zamanında bir defa milli olmadım. Benim ne problemim olabilir? Biz oyuncuyuz. Başımızdaki hocaların değerlenmesi için sahada mücadele eder, goller atarız. Onlarda hocalık kalitelerini ortaya koyarlar. Oyuncular iyi performans sergilemese hocanın bir esprisi olmaz. Biz hep Trabzonspor'a ve hocalarımıza hizmet ettik ama onun zamanında bir defa milli olmadım.

Şenol Güneş'in yükselmesinde oyuncu olarak çok katkımız oldu. Oyuncular oynar, hocalar sınıf atlar. Kariyer yaparlar. Bana değil. Hiçbirimize faydası, katkısı olmadı. Hiçbirimize dokunmadı. Hiçbir oyuncusuna dokunmadı. Bir tek Ünal Karaman onun zamanında oldu. Onun dışında şuan hep Bayram Bektaş bir tek onun yanında. Onun dışında ona hizmet eden hiçbir Trabzonlu oyuncuya destek olmadı, el atmadı. Kırgınım. Neden kırgın olmayayım? Benim jübile yapmamamda da onun etkisi var. Dolayısıyla bir kırgınlığım var. Ama saygısızlığım olmaz. Ben kırgınım evet. Şenol Güneş'e kırgınım. Jenerasyon arkadaşlarımın da kırgın olduğunu düşünüyorum. Hiçbirimize şu kadarcık dokunmadı. Beni, Abdullah Ercan'ı, Ogün Temizkanoğlu'nu bu işe Fatih Terim başlattı. Ben isterdim ki Şenol Güneş dokunsun. Kırgınlığım var ama saygısızlığım olmaz."

Editör: Haber TS