Hami'den Övgü Dolu Sözler

Abone Ol
 UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile yaptıkları karşılaşmanının hemen ardından Fenerbahçe karşısında zorluk derecesi çok yüksek bir maç oynadıklarını belirtti.

Bordo-mavili futbolcuların rakipleri karşısında iyi mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Hami, "Lazio ile oynadığımız tempolu bir maçın ardından Fenerbahçe deplasmanında oyuncularımız maçın hiçbir anında oyundan kopmadılar. Hep maçın içerisinde oldular. Onları mücadelelerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Teknik kadro olarak oyunculara sevgilerini, enerjilerini verdiklerini ifade eden Hami, "Onlar da yüreklerini ortaya koyuyorlar. İyi bir ekip olduk. Bütünleşen kadrosuyla sezonun ilk bölümünde hem Avrupa hem de ligde iyi işler yaptık. Tarihimizde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldık. Avrupa'da yenilgimiz yok. Ligde zirve yarışı içerisindeyiz. İyi bir Trabzonspor için herkes üzerine düşeni yapıyor. Daha sezonun başındayız. İleryen haftalarda daha da iyisi için gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Hami, Fenerbahçe maçı öncesi saha kenarında yanına gelen sarı-lacivertli oyunculardan Emre Belözoğlu, Egemen ve Caner'e sarıldığı için söylenenleri doğru bulmadığını belirterek, "Oyunculara sarılmam bana yakışmamış deniyor. Bu Trabzonspor yardımcı antrenörüne gösterilen bir sevgi, saygıdır. Büyükleri olarak onlara sırtımızı dönemeyiz" diye konuştu.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }