Olimpiyat Stadı'nda 6. Final Olimpiyat Stadı'nda 6. Final

Trabzonspor, karşılaşmadan 2 – 0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından konuşan  Trabzonspor’da Bardhi, “Maçın hakimi bizdik. Domine ettik. Böyle bir kulüpte oynuyorsanız, 4 maç kazanamama seriniz varsa reaksiyon göstermek istersiniz. Bugün hep beraber arkadaşlarımızla konuştuğumuzda bugün beraber oynarsak, kendi yeteneğimizi gösterebileceğimizi ve maçları kazanabileceğimizi göstermiş olduk. Bugün çok önemli oldu…” dedi. 

Kendisi ve Trezeguet’in forma numaralarını değiştirmeleri ve gol atmaları ile ilgil ilgili tesadüfle ilgili Bardhi, “Oynayan numaralar değil, ayaklardır. Numaranın çok bir önemi yok. Sezon başında oynadığım forma numaramı değiştirmiştim. Bu numaranın, bu kulüp için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Çünkü benden önce bu numara ile oynayan futbolcuların bu numara ile ne kadar önemli işler yaptıklarının farkandıyam. Bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum. 
Bu kulübün ruhu sizi asla bırakmamaya, pes etmemeye itiyor. Son maçta bizde bunu gösterdik. Bundan aldığımız özgüvenle sonraki maçların çok iyi olacağını düşünüyorum” dedi.